Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ-ΚΗ. Ο Θάνος Τσαλουχίδης σχολιάζει.





Δυνατό ματς έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Βέροια. Πάθος και δύναμη και από τις δυο ομάδες με τον διαιτητή της συνάντησης όμως να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής.
Η Βέροια μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 2 λεπτό με τον Καλτσά μετά από όμορφη ενέργεια του Ολαϊτάν. Γενικά ο νεαρός Νιγηριανός της Βέροιας ταλαιπώρησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο την δεξιά πλευρά του Άρη και δείχνει ότι συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό με τον οποίο είχε τελειώσει την προηγούμενη χρονιά. Αν συνεχίσει να πραγματοποιεί ανάλογες εμφανίσεις αργά ή γρήγορα θα κινήσει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες.
Το παιχνίδι ήταν σκληρό από την αρχή με τον κ. Κουκουλάκη να χάνει τον έλεγχο. Αποκορύφωμα η φάση του 43’ όταν μετά από διεκδικήσημη μπαλιά ανάμεσα σε Οικονομόπουλο και Μπαργκάν, οι δυο παίκτες συγκρούστηκαν με τον Κρητικό ρέφερι να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον άσο της Βέροιας. Ο Άρης είχε ήδη βέβαια καταφέρει να ισορροπήσει το ματς μετά το 30’ έχοντας μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Αγκάνθο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πίεση του Άρη που στο 57’ ισοφάρισε με τον συνήθη ύποπτο Αγκάνθο. Γενικά ο Ισπανός αποτελεί μια όαση στον φετινό Άρη και ήδη έχει κερδίσει την εκτίμηση όχι μόνο των ανθρώπων της ομάδας αλλά και των αντιπάλων του. Δείχνει και ο ίδιος ότι πραγματικά ήρθε για να βοηθήσει και να βοηθηθεί από την ομάδα.
Μετά το γκολ ο Κουκουλάκης αποφάσισε να αφήσει τη Βέροια με 9 παίκτες αποβάλλοντας με 2η κίτρινη κάρτα και τον Σνάουτσερ. Κάπου εκεί τα πράγματα έδειξαν να γίνονται δύσκολα για τη βασίλισσα. Στο 71’ μετά από διώξιμο της άμυνας της Βέροιας ο Γκέσιος πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή, ο Παντίδος από εμφανή θέση οφ-σάιντ μπαίνει στην πορεία της μπάλας χωρίς να την ακουμπήσει και αυτή καταλήγει στα δίχτυα του Λόπεζ. Άρης-Βέροια 2-1 και το παιχνίδι κάπου εκεί τελειώνει.
Θετικός πρωταγωνιστής του ο Γκέσιος ο οποίος δημιούργησε ένα γκολ και έβαλε άλλο ένα.
Αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς βέβαια ο κ. Κουκουλάκης. Αν η χθεσινή του διαιτησία γινόταν σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, δημοσιογράφοι-παράγοντες και ποδοσφαιριστές θα ασχολιόντουσαν για μήνες. Τώρα που γίνανε σε ένα ματς Άρης-Βέροια ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ο κ. Καρύδας δήλωσε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του και καλά κάνει. Η Βέροια μέχρι στιγμής    δέιχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Ομάδα που σε όλα τα ματς παίζει για τη νίκη προσπαθώντας παράλληλα να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Είτε αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός είτε η Κέρκυρα. Θα μπορούσε να είχε μαζέψει και περισσότερους βαθμούς αλλά ποδόσφαιρο είναι δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζει. Τουλάχιστον χθες όμως δεν άξιζε την ήττα.
Από την άλλη ο Άρης δείχνει να έχει βοηθηθεί από την αλλαγή προπονητή. Μπορεί να βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις της ιστορίας του αλλά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δείχνει να καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα παίζουν. Και από τη στιγμή που ο κόσμος καταλαβαίνει και συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα το ΄΄Βικελίδης΄΄ θα αποτέλεσει το φετινό του όπλο.

ΥΓ. Αξιοσημείωτο ότι και οι δυο ομάδες χθες αγωνιζόντουσαν με υπηρεσιακούς προπονητές. Από την μια ο κ. Πασιαλής και από την άλλη ο κ. Καρύδας. Αν και στη Βέροια αν συνεχίσουν τις ίδιες εμφανίσεις μάλλον φαίνεται να μονιμοποιείται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου