Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τα πέντε καλύτερα ολλανδικά ταλέντα! Ο Μπάμπης Καραδήμας σχολιάζει.

Η Ολλανδία είναι μια χώρα με παράδοση στα ταλέντα. Παρακάτω αναφέρω κατά την προσωπική μου άποψη τα 5 πιο καυτά...

5)Λουκ Καστάνιος Τβέντε
Ένας πολύ δυνατός και με εξαιρετική τεχνική επιθετικός. Παίζει και σαν ακραίος επιθετικός. Θρασύς με ωραία τελειώματα. Ανήκει στην Ίντερ από όπου και δόθηκε δανεικός στην Τβέντε. Μέχρι στιγμής έχει κάνει πολύ καλή αρχή. Είναι μια από τις ελπίδες του ολλανδικού ποδοσφαίρου και είναι ικανός να πετύχει αν δουλέψει.




4)Ζόρντι Κλάσι Φέγενορντ
Ένας σκληρός χαφ που έχει τρομερές αρετές αμυντικές. Μαρκάρει, γίνεται σκληρός όταν πρέπει. Κλασικό αμυντικό χαφ με αντοχή, σκληράδα και είναι πολύ καλός στο ένας με έναν. Δείχνει πως είναι το επόμενο μεγάλο αμυντικό χαφ του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Υπάρχουν φήμες πως παρακολουθείται στενά από αγγλικούς συλλόγους όπως η Τότεναμ και φήμες υπάρχουν και για Ρόμα.




3)Μπρούνο Μάρτινς Ίντι Φέγενορντ
Ακραίο μπακ με δυνατότητες τόσο αμυντικές όσο και επιθετικές. Εξαιρετικός να εξουδετερώνει το αντίπαλο εξτρέμ. Δυνατό κορμί που τον βοηθά να μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός. Στα επιθετικά του όπλα το ύψος του, η πολύ καλή σέντρα και η δυνατότητα του να απειλήσει από μακρινή απόσταση χάρη στα δυνατά του σουτ. Ήδη Τσέλσι και Σίτυ έχουν στείλει σκάουτερς στο Ρότερνταμ.





2) Ρικάρντο Φαν Ρίεν Άγιαξ
Όταν ο Φαν ντερ Βιλ έφευγε από το Άμστερνταμ ήδη στον Άγιαξ ήξεραν τον διάδοχο του. Ο Φαν Ρίεν είναι το πιο ανερχόμενο δεξί μπάκ του πλανήτη. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και αυτό είναι το πλεονέκτημά του. Εξαιρετικός αμυντικά, ταχύς και με εξαιρετικές τοποθετήσεις. Τα δυνατά του σημεία είναι η φοβερή του κάθετη μπαλιά και οι,επίσης, καλές του σέντρες. Ήδη θεωρείται καλύτερος από τον Φαν ντερ Βιλ. Ήδη το μέλλον είναι μπροστά του και όλα τα μάτια των ευρωπαϊκών συλλόγων πάνω του. Από τα πιο μεγάλα ταλέντα της Ευρώπης...




1)Κέβιν Στρούτμαν PSV
Το μεγαλύτερο ταλέντο και η μεγαλύτερη ελπίδα των Οράνιε. Χαφ σύγχρονο που κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Μαρκάρει πολύ, παίζει τελεία τους χώρους, βλέπει γήπεδο, ηρεμεί τον ρυθμό όταν πρέπει. Πολύ δυνατό σώμα και παράλληλα πολύ γρήγορος με εξαιρετική τεχνική. Όποια ομάδα τον αποκτήσει θα πάρει ένα σπουδαίο εργαλείο. Σαν χαρακτήρας θεωρείται διαμάντι και δουλεύει πολύ. Ο Άντβοκαατ δηλώνει για αυτόν εντυπωσιασμένος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη φημολογείται πώς έχει κάνει συζητήσεις ενώ και άλλες ομάδες κοιτούν την περίπτωση του.



Αυτοί λοιπόν για μένα είναι οι πιο υποσχόμενοι παίκτες της Ερεντιβίζε. Αν δικαιωθώ ή όχι είναι απλά θέμα της δουλειάς αλλά και των επιλογών τούς. Ίδωμεν λοιπόν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου