Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ποιος παίχτης προκαλεί στα ίσια τον Μέσσι;

Ούτε είναι ο Ρονάλντο,ούτε καν παίζει στην Λα Λίγκα. Αλλά πιστεύει πως δεν υστερεί σε κάτι από τους δύο,σχετικά με τα χτυπήματα φάουλ. Το πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε είναι ο Χουάν Αράνγο,ο άσσος της Μπορούσια Μένχεγκλαντμπαχ.

Ο Βενεζουελάνος έφτασε το 2009 στην γερμανική ομάδα και από τότε μετρά 102 συμμετοχές και 15 γκολ. Ο πρώην παίχτης της Μαγιόρκα μπορεί να έχει σκοράρει μόλις 6 φορές από φάουλ με την τωρινή του ομάδα,ωστόσο,δεν δίστασε να υποστηρίξει πως στην εκτέλεση τους είναι τόσο καλός όσο ο Μέσσι και ο Ρονάλντο.

Πιο συγκεκριμένα,τόνισε για τα φάουλ του πως ''είναι κοφτερά και καλά χτυπημένα,σουτάρω δυνατά. Η ταχύτητα με την οποία τρέχει η μπάλα ισοδυναμεί με αυτή που(σουτάρει) ο Ρονάλντο και η ακρίβεια είναι τόσο καλή όσο του Μέσσι. Δεν έχω λόγο να επισκιάζομαι από αυτούς,είμαι το ίδιο καλός''.

''Την προηγούμενη χρονιά ο Ρονάλντο σκόραρε δύο γκολ από φάουλ,ενώ εγώ σκόραρα τρία. Και αυτή τη χρονιά θέλω περισσότερα. Είναι στόχος μου''.

''Δεν χρειάζεται να μένω μισή ώρα μετά την προπόνηση για να εξασκούμαι. Απλά χρειάζομαι λίγα λεπτά. Ξέρω πως να το κάνω''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου