Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η ημέρα της μητέρας αποδείχτηκε ημέρα των ζώων.

Χαμός στην Αργεντινή χθες από ζώα αφού τα γήπεδα θύμιζαν ζωολογικό κήπο. Στο Σεντενάριο και στο Μπομπονέρα κότες και γάτες έκαναν παρέλαση.

Χθες για τους Αργεντίνους ήταν η ημέρα της μητέρας με πανό και άλλα παρόμοια να εμφανίζονται στα γήπεδα. Μάλιστα,οι μπλούζες που φορούσαν οι διαιτητές έγραφαν  ''ευτυχισμένη μέρα,μαμά'' που φαινόταν και λίγο αστείο σαν εικόνα... Ίσως και να αναγκάστηκαν να τις βάλουν αφού από πάνω αναγραφόταν το όνομα γνωστής εταιρίας καλλυντικών που πιθανώς να διαφημιζόταν κατά αυτό τον τρόπο.

Ωστόσο, η πλάκα ήταν αλλού. Σκηνές απείρου κάλους στα γήπεδα της Κιλμές και της Μπόκα. Οι οπαδοί της πρώτης προέβαλλαν δείγματα της ευρηματικότητας τους στο ματς κόντρα στην Ρίβερ. Δεν κρατήθηκαν και το έριξαν στο πικάρισμα. Δύο κοτόπουλα εμφανίστηκαν τα οποία ήταν ντυμένα με φανέλες των εκατομμυριούχων με το ένα μάλιστα,όπως έδειξε και ο τηλεοπτικός φακός,να είναι ιδιαίτερα ''αναρχικό'' και να ξεφεύγει από τα χέρια του ανθρώπου που το κυνηγούσε. Προφανώς, και το σενάριο στήθηκε διότι ψευδώνυμο των οπαδών της Ρίβερ είναι κοτόπουλα.

Στο Μπομπονέρα και στο ματς Μπόκα Τζούνιορς - Εστουδιάντες πρωταγωνιστικό ρόλο είχε μια γάτα η οποία πάτησε χορτάρι στο δεύτερο ημίχρονο και έτρεχε ανενόχλητη. Ένας δεν φιλοτιμήθηκε να την μαζέψει και σταμάτησε όταν το αποφάσισε αυτή... Πιθανώς,να εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να γνωρίσει τον Γκαστόν Φερνάντεζ,τον επιθετικό της Εστουδιάντες,ο οποίος έχει το ψευδώνυμο Gata. Να 'ταν το ίνδαλμα της;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου