Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο Μοουρίνιο είναι φίλος μου,αλλά τον αντιπαθώ!

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μη μονόχνοτος χαρακτήρας είναι... Ο βούλγαρος δήλωσε πως ο Special One είναι φίλος του αλλά υπάρχει ένας λόγος που τον τραβάει μακριά.

Πιο συγκεκριμένα είπε: ''Εκτιμώ πολύ τον Μοουρίνιο,είναι φίλος μου,αλλά προπονεί την Ρεάλ Μαδρίτης οπότε πρέπει να τον αντιπαθώ. Ο Μοουρίνιο είναι φτιαγμένος για να νικάει. Λόγω της φιλοσοφίας του,του χαρακτήρα του και λόγω του ποδοσφαίρου που εφαρμόζει,έτσι πάντα νικάει''.
Επίσης,ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στους Μερένχες και τους Μπλαουγράνα,αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας των δύο σωματίων. ''Η Μπαρτσελόνα είναι παράδειγμα για πολλές ομάδες,είναι από τις λίγες στον κόσμο που παράγει. Ο τελευταίος που βγήκε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Ίκερ Κασίγιας,έχουν βγει πολλοί αλλά δεν έχουν φτάσει στο σημείο για να μείνουν. Αν βγει κάποιος, ο Μοουρίνιο θα τον βάζει σίγουρα''.

Για τον Τίτο Βιλανόβα υποστήριξε πως ''δεν είναι το ίδιο να είσαι προπονητής της Μπαρτσελόνα γιατί είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου αλλά η επιλογή του Τίτο είναι πολύ καλή γιατί είναι ένας άνθρωπος του ''σπιτιού'' και με αυτόν θα συνεχίσουν να κερδίζουν''.

Για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας είπε: ''με το χέρι στην καρδιά,ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος που βλέπει ποδόσφαιρο,το αξίζει ο Ινιέστα. Είναι προφανές,έχει κερδίσει τίτλους σε επίπεδο ομάδας και σε επίπεδο εθνικής''.

Μέλι έσταξε δηλαδή για την Μπαρτσελόνα και άμα ο Μοουρίνιο μετακόμιζε μια μέρα στο Καμπ Νου θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου