Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση και εικόνες από το μεγάλο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας -Παρτιζάν. Ο Ν.Α. σχολιάζει από το Βελιγράδι!

Ο Ν.Α. είναι ένθερμος οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και μεταφέρει την εικόνα από το γήπεδο της ομάδας του.

Ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια τόσο βάση κερκίδας όσο και βάση αγωνιστικής απόδοσης. Λίγες ώρες πριν το ματς υπήρχαν επεισόδια έξω από το γήπεδο, στους δρόμους του Βελιγραδίου. Σε μία από αυτές τις μάχες αντιμέτωπα ήρθαν τα γκρουπ Γκρόμπαρι-Αλκατράζ και Ζαμπρανιένι. Πολλά άτομα συνελήφθησαν και τραυματίστηκαν. Μισή ώρα πριν τον αγώνα Γκρόμπαρι και Ντελίτζε ήρθαν αντιμέτωπα κοντά στην βόρεια κερκίδα του γηπέδου.

Αποδοκιμασίες ακούγονταν πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Όταν άρχισε το ματς οι Ντελίτζε είχαν ετοιμάσει ένα σόου με καπνογόνα το όποιο συνοδεύτηκε,βέβαια,από γιουχάισμα. Καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι Ντελίτζε ήταν πιο δυναμικοί και έδιναν την κατάλληλη υποστήριξη στους παίχτες. Μετά το πρώτο γκολ,της Παρτιζάν(Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ο σκόρερ),υπήρξε για λίγο σιγή στο βόρειο τμήμα του γηπέδου. Λίγα λεπτά πριν, ο Ερυθρός Αστέρας έβαλε γκολ. Ο Φιλίπ Κασάλιτσα σκόραρε ένα εκπληκτικό τέρμα ενώ προηγουμένως ο Ντάρκο Λάζοβιτς έκανε τρομερή ενέργεια από τη δεξιά πτέρυγα. Αυτή τη στιγμή υπήρξε ευφορία στην κερκίδα που βρίσκεται βόρεια του σταδίου. Δεν κράτησε,όμως,πολύ γιατί η Παρτιζάν σκόραρε και δεύτερο γκολ. Ήμασταν λίγο στεναχωρημένοι,αλλά τραγουδούσαμε ακόμα πιο δυνατά. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 1-2. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε καλά για εμάς, Ο Μιλιμόγιεβιτς πέτυχε το τέρμα. Ξανά,αρχίσαμε να πιστεύουμε και ένα πολύ γνωστό σύνθημα ξεκίνησε από τα βόρεια: Ινδία, Πακιστάν, όλοι εμείς γ....ε την Παρτιζάν.

Από εκεί και πέρα στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα,ο Ερυθρός Αστέρας. Στις εξέδρες οι Ντελίτζε έκαναν μεγάλο θόρυβο ενώ οι Γκρόμπαρι ήταν απογοητευμένοι και σιωπηλοί. Η απορία ήταν πότε θα μπει το τρίτο γκολ και μπήκε. Ο Νέναντ Μίλιας το έβαλε και επικράτησε μεγάλος ενθουσιασμός στα βόρεια!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου