Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ο Μπενίτεθ είπε ότι θα με σουτάρει!


Κι όμως αποτελεί δήλωση του νέου βοηθού του Rafa Benitez,Boudewijn Zenden! Ο παλιός άσσος της Λίβερπουλ,της Μαρσέιγ,της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι δεν δίστασε να αποτυπώσει ακριβώς τα λόγια του ισπανού προπονητή προκειμένου να υπογραμμίσει την έντονη επιθυμία του Benitez να τον φέρει στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Ο Zenden έχει εμπειρία στα αγγλικά γήπεδα αφού πέρα από την Λίβερπουλ και την Τσέλσι,πέρασε από τη Σάντερλαντ και από τη Μίντλεσμπρο. Μάλιστα, στην Λίβερπουλ είχε σαν παίχτης προπονητή τον τωρινό του συνεργάτη,Rafa Benitez!

O ολλανδός ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή αναπληρώνοντας τον Eddie Newton ο οποίος απομακρύνθηκε από την Τσέλσι μετά την απόλυση του Roberto di Mateo.

Μεταξύ άλλων ο Zenden επεσήμανε πως: ''Ο Rafa με τηλεφώνησε την Τετάρτη το απόγευμα. Μου είπε ετοιμάσου και έλα στο Λονδίνο στις 1 το μεσημέρι την Πέμπτη. Θα δουλέψουμε στην Τσέλσι.''

Επίσης του είπε: ''Αν δεν έρθεις,θα σε σουτάρω''.

''Ήταν μια προσφορά που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Αν ένα κλαμπ σαν την Τσέλσι σε ζητάει αυτό σημαίνει κάτι. Η Τσέλσι είναι ένα φανταστικό κλαμπ. Είναι θέμα τύχης για μένα να έχω την πρώτη προπονητική δουλειά μου μαζί τους. Δύσκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο''.

''Δούλεψα μαζί με τον Rafa για δύο χρόνια στην Λίβερπουλ. Μόνο περήφανος μπορεί να νιώθεις όταν μιλάει τόσο επαινετικά για σένα και σου προσφέρει μία ευκαιρία σαν αυτή.''

''Τον συνάντησα στο Κατάρ δύο βδομάδες πριν,όταν έπαιξα μαζί με τους πρώην παίχτες της Μπαρτσελόνα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης''.

''Δεν έχω δίπλωμα προπονητικής αλλά μπορώ να δουλέψω ως βοηθός στην Αγγλία. Σίγουρα, θα κάνω τα πάντα για αυτό το χαρτί''.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου