Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η Παρί μπορεί το Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Μαμαντού Σακό θέλησε να αιφνιδιάσει για άλλη μια φορά τους πάντες,αυτή τη φορά όχι με το κούρεμα του αλλά με τις δηλώσεις του. Ο Κιρίκου,όπως είναι το ψευδώνυμό του, με τα λεγόμενά του τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητάς,άσχετα αν τελικά οι Παριζιάνοι καταφέρουν να σηκώσουν το τρόπαιο ή όχι.

''Να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ; Γιατί όχι;'',είπε.

''Έχουμε παίχτες που είναι πολύ έμπειροι και που έχουν παραστάσεις. Η ομάδα μας επίσης έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Έχουμε να παίξουμε πολλά ακόμα ματς στην διοργάνωση αλλά είναι πιθανό''.
Η Παρί βρίσκεται προς το παρόν στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου ένα βαθμό πίσω από την Πόρτο. Οι δύο πρωτοπόροι θα κονταροχτυπηθούν στις 4 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της πρώτης,Παρκ ντε Πρενς.

Ο ανταγωνισμός στην Παρί είναι έκδηλος σε όλες τις γραμμές και από αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει η άμυνα. Στην θέση του γεννημένου στο Παρίσι Σακό παίζουν μεταξύ άλλων οι Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ και Λουγάνο.

Ο Σακό,πάντως,πέρασε από τρικυμίες...Από την ώρα που ο Κομπουαρέ απολύθηκε από τον σύλλογο,τα πράγματα στράβωσαν κατά κάποιον τρόπο για τον 22χρονο αμυντικό. Ο νέος προπονητής Αντσελότι δεν του χάρισε κάστανα και μάλιστα του πήρε και το περιβραχιόνιο.

Επιπρόσθετα, ο διεθνής σέντερ μπακ βρέθηκε με το ένα πόδι μακριά από την ομάδα το καλοκαίρι. Η έκκληση του να έχει τη σεζόν 2012-2013 θέση βασικού δεν έπιασε τόπο με τον Αντσελότι να ζητάει από εκείνον να παλέψει για να την κερδίσει.

Πάντως,όσον αφορά τις παραπάνω δηλώσεις του,αξίζει να σημειωθεί πως ο Σακό είχε πει το καλοκαίρι: ''Είμαστε σπίτι μας,φιλοξενώντας την Μπάρτσα,την καλύτερη ομάδα στον κόσμο! Τι άλλο μπορείς να πεις; Το να παίζεις ενάντια σε αυτούς τους παίχτες,αυτούς τους καλλιτέχνες που είναι οι καλύτεροι των καλύτερων...''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου