Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Διαιτητές - κοράκια πετάνε πάνω από τη σάρκα της La Liga...

Προτού αποφασίσετε να κράξετε τους διαιτητές του ελληνικού πρωταθλήματος, παρακολουθήστε από κοντά τι συμβαίνει στο ισπανικό ώστε να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης.

Οι κύριοι Τεϊσέιρα και Μαγιένκο τα έκαναν θάλασσα στα ματς που ανέλαβαν. Ειδικά, ο πρώτος ήταν αστείος στο παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Σεβίλλη.

Το πέναλτι που έδωσε στον Ίσκο και το πέναλτι που έκανε ο Ράμος ήταν δυο φάσεις που προκάλεσαν απογοήτευση στον θεατή. Ήταν δυο ξεφτιλισμένες φάσεις τις οποίες έκρυψε και σκέπασε καλά το θέαμα του 7-3.



Θα έπρεπε, αν είχε τα κότσια σε εκείνη την φάση, να βγάλει και απευθείας κόκκινη στον Μ'μπιά για το φάουλ που έκανε και όχι δεύτερη κίτρινη και αποβολή.

Ο Τεϊσέιρα,επίσης, ήταν ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ - Μακάμπι Χαϊφα.

Ο Μαγιένκο, για να πάμε λίγο πίσω στο ντέρμπι, δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ της Ρεάλ και ένα υπέρ της Μπαρτσελόνα. Όχι άρχοντας αλλά δούλος της αναμέτρησης, με τον διαιτητή του Μπενφίκα - Ολυμπιακός, να προσθέτει άλλη μια κακή απόδοση στο βιογραφικό του.

Για όσους δεν παρακολουθούν καλώς ή κακώς ισπανικό πρωτάθλημα, να θυμίσουμε ότι ο ρέφερι του Ελλάδα - Πολωνία ήταν ισπανός, ο περίφημος Καρμπάγιο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου