Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πόσα χρόνια μπροστά;

Και πάλι πρωτοπόρησαν οι ισπανοί με μία κίνηση για υπόκλιση. Η θέλησή τους αλλά και η κρίση τους οδήγησε στο άνοιγμα ενός συνδέσμου που θα μείνει στην ιστορία, του ενιαίου συνδέσμου Σεβίλλης - Ρεάλ Μπέτις.

Για την ακρίβεια, πρέπει να τονιστεί πως πιο πολύ θα ταίριαζε η φράση "ομάδα φίλων" παρά η παρεξηγημένη λέξη "σύνδεσμος".

Μια παρέα που είναι μοιρασμένη σε οπαδούς της Μπέτις και της Σεβίλλης αποφάσισε να ανοίξει έναν κοινό ποδοσφαιρικό χώρο για να βλέπει τα ματς. Η διχόνοια θεωρείται ξένη λέξη, μακρινή, ελληνική, το μόνο που τους νοιάζει είναι η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Πέρα από την επιθυμία τους να προβούν στην συγκεκριμένη κίνηση, άλλος ένας λόγος τους ώθησε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτός δεν είναι άλλος από την πονεμένη ιστορία που λέγεται κρίση.

Τα δυσβάσταχτα ποσά που πλήρωναν, όταν ακόμα είχαν δύο διαφορετικούς χώρους συγκέντρωσης, τους οδήγησε σε αυτή την καινοτόμα ιδέα.

Το πρώτο μεγάλο τεστ της "συμμαχίας" είναι το ντέρμπι της Κυριακής που φέρνει αντίπαλες τις δύο σεβιγιάνικες ομάδες. Δεν τίθεται θέμα, θα το ξεπεράσουν με επιτυχία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου