Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ψηφίζοντας τους φίλους μου... Κεφάλαιο: Χρυσή Μπάλα.

Ο Μπουφόν ανήκει στην πλειονότητα ή στην μειονότητα; Αξίζει να γίνεται κατά αυτό τον τρόπο η ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας ή είναι απλά μια κοροϊδία;

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους δήλωσε πως θα ψηφίσει τον Πίρλο για την Χρυσή Μπάλα. Δεύτερο θα διαλέξει τον Ρονάλντο και μετά τον Μέσσι.

Προφανώς, ο Πίρλο θα πάρει αυτούς τους βαθμούς γιατί είναι συμπαίκτης του Μπουφόν στην εθνική και στην Γιουβέντους. Αλλά κάπου εκεί το σύστημα δεν τρίζει; Η νοοτροπία είναι παντελώς "χαλασμένη". 

Αν ο Μπουφόν ανήκει στην μειονότητα,πάλι είναι ζήτημα αλλά όχι γιγαντιαίο. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση πέρα από την επίπληξη για τον λάθος τρόπο σκέψης, μπορούν να του δοθούν παράλληλα και τα εύσημα. Αυτά θα τα πάρει μόνο και μόνο γιατί ξεχωρίζει σε αυτή την μειονότητα για την ειλικρίνεια και το θάρρος του να το δηλώσει.

Βέβαια, αν την λογική του Μπουφόν την ακολουθεί η πλειονότητα η Χρυσή Μπάλα γίνεται τενεκεδένια. Δεν υπάρχει λόγος ψηφοφορίας και η διαδικασία μοιάζει σαν αυτή για το 5μελες στο σχολείο.

Ο προπονητής της ομάδας του Τορίνου, Αντόνιο Κόντε, είπε και αυτός με την σειρά του την γνώμη του αν και δεν έχει την δυνατότητα να ψηφίσει. "Είναι δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στον Ρονάλντο και στον Μέσσι, αλλά εγώ θα έδινα την ψήφο μου στον Πίρλο. Είναι δικός μας παίχτης".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου