Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ - Άρης: Τέσσερις εικόνες στο πινακάκι

Τέσσερις σχετικά ασυνήθιστες κινήσεις στο χορτάρι από πλευράς ΠΑΟΚ. Τα σχεδιαγράμματα του ντέρμπι θα ήταν μοιρασμένα, ουδείς λόγος, αλλά ο Άρης δεν έδειξε κάτι για να κρατήσω. Το μόνο που μου άρεσε ήταν το το γκολ του Ουντότζι.

Η ψυχραιμία του και το καθαρό του μυαλό στο δεύτερο σουτ ήταν εξαιρετική. Φοβερό επίσης το γεγονός ότι στην αντεπίθεση του Άρη υπήρχε πίσω από το πρώτο σουτ, δεύτερος παίχτης να περιμένει.

Ο δίκαια νικητής ΠΑΟΚ πέρα από τα αναμενόμενα, βάσει σχήματος, έκανε και κάποιες τροποποιήσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν ξέρω κατά πόσο η "πασαρέλα" της πλειονότητας των παιχτών από τον χώρο των εξτρέμ, βοηθάει την ομάδα,νομίζω πως όχι. 


Παρακάτω, ο Λόρενς παίρνει ουσιαστικά την θέση του Ολίσε, με τον Λιβεριανό να πηγαίνει πιο κεντρικά.


Ο Λόρενς και όχι ο Λαζάρ ξεκινάει την φάση. Μετά πασάρει στον Ρουμάνο που έχει μετατραπεί σε επιθετικό χαφ, και εκείνος του ξαναδίνει αμέσως την μπάλα.


Ο Λαζάρ αρχίζει την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, περνάει το κέντρο και βρίσκει τον Λόρενς. Εκείνος μεταβιβάζει την μπάλα στον Ολίσε. Αμέσως, ο Λόρενς κάνει κίνηση από πίσω του για να τον στηρίξει. Γενικά, στην πλευρά του Ολίσε υπήρχε πάντα κάποιος παίχτης που να βοηθάει αν ο δανεικός παίχτης της Τσσκα Μόσχας τα έβρισκε σκούρα.


Οι τρεις αλλαγές του ΠΑΟΚ. Στοχ και Λούκας αλλάζουν θέσεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου