Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ας ψοφήσει, θα υποβιβαστεί ο Άρης!

Συγκεκριμένα, αυτά ήταν τα λόγια του διπλανού μου στα επίσημα του Βικελίδης. Με τέτοιες κουβέντες καλύτερα να ονομάζονται στάβλος.

Δίπλα μου,λοιπόν, καθόταν ένας γλυκούλης.

Μόλις έγινε το περιστατικό με τον Μαρινάκη, αυτός πετάχτηκε και είπε "ας ψοφήσει τι με νοιάζει,έτσι χάνουμε λεπτά και θα πέσει ο Άρης!".

Το φώναζε και δυνατά προκειμένου να αποκτήσει υποστηρικτές.

Δεν μπόρεσα να το καταπιώ. Ξαφνικά βρέθηκα από τα σαλόνια στα αλώνια, το γνωρίζω αλλά κάτι τέτοια μου ανεβάζουν το αίμα ΠΑΝΩ από το κεφάλι.

Πάντως, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι πολλοί οπαδοί του Άρη πήραν το μέρος μου αφού λογομάχησα μαζί του. Το τουμπεκί του ήταν το αποτέλεσμα. Απλά, έπρεπε να του κάνεις την εύκολη ερώτηση "άμα ήταν το παιδί σου στην θέση του, τι θα έκανες;".

Μετά το συμβάν,ακόμα και ο φίλος του που καθόταν μαζί του πήγε μια σειρά μπροστά και έβαλε ακουστικά. Μετά ο γλυκούλης πήγε κάθισε δίπλα του ξανά, αλλά ο φίλος του πήγε άλλη μια σειρά μπροστά.

Τελικά, αποχώρησε μόνος του από το γήπεδο. Τέτοιοι τύποι είναι τα σκατά όχι απλά των γηπέδων αλλά γενικά της κοινωνίας.

Πριν φύγει,πρώτα σηκώθηκε μια γυναίκα που καθόταν μπροστά του και την έβλεπε λες και δεν είχε ξαναδεί γυναικείο κώλο στην ζωή του. Απλά κάνε λίγο σεξ,αν γίνεται ρε συ,να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό σου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου