Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ο "ξεχασμένος" Αδάν... Πού βρίσκεται αυτό το παλικάρι;

Για πολλούς ο Αδάν έχει μείνει κάπου στην ιστορία... Το καλοκαίρι δεν ξοδεύτηκε και πολύ μελάνι για αυτόν. Τα πληκτρολόγια έσπασαν κυρίως για τον Μπέιλ με τον τερματοφύλακα να φεύγει αθόρυβα από την Μαδρίτη...

Το συμβόλαιο του έληξε το καλοκαίρι με την Ρεάλ αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρει ομάδα. Ο εκλεκτός του Μοουρίνιο για το τέρμα,μέχρι να έρθει ο Διέγο Λόπεθ, δεν συμφώνησε με κάποιο κλαμπ παρά τις καλές εμφανίσεις που είχε κάνει στο μικρό διάστημα που αγωνιζόταν.


Ο 26χρονος γκολκίπερ παράτησε την Μαδρίτη, που είναι και ο τόπος καταγωγής του, και βρήκε το ησυχαστήριο του στην μακρινή Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας.



Εκεί προπονείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιθυμία του είναι να επιστρέψει τον Ιανουάριο και δεν τα παρατάει.

Επίσης, το προπονητικό της Μαρμπέγια διαθέτει πολύ σύγχρονες προδιαγραφές. Ομάδες κυρίως από τις "παγωμένες" χώρες το διαλέγουν τον χειμώνα προκειμένου να κάνουν προετοιμασία.



Ενημερωτικά, η Μαρμπέγια θεωρείται ένα θέρετρο της Ισπανίας για... ψαγμένους, είναι το next big thing του τουρισμού! Πολλοί κροίσοι επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους στο συγκεκριμένο μέρος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου