Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Βέλγιο - Κολομβία. Μέτρησε η ψυχή!

Ξέρω πως πολλοί από εσάς είδαν το σημερινό παιχνίδι. Άλλοι γιατί αγαπάνε το ποδόσφαιρο και ξέρουν πως σε αυτές τις δύο ομάδες υπάρχει φλέβα χρυσού. Άλλοι για να διαλέξουν ποια θα ποντάρουν στο Μουντιάλ, και με βάση αυτό το ματς λογικά κατέληξαν στους λατινοαμερικάνους.

Η απόδοσή τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εξαιρετική .

Πολλά συγχαρητήρια στον Χάμες για την εμφάνισή του. Thumbs up,tío! Ήταν το μυαλό της ομάδας του δημιουργικά,τρομερή ταχύτητα στα πόδια μέχρι να πασάρει.

Και ο Κουαδράδο,επίσης, διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό αλλά διαφέρουν ως προς το ότι ο Χάμες ντριμπλάρει για να πασάρει ενώ ο Κουαδράδο για να "χτυπήσει" μόνος του.

Από την άλλη,το Βέλγιο μου έβγαλε λίγο τουπέ ρε παιδί μου. Δεν ξέρω σαν να έχουν σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ,παίζανε και στην έδρα τους νόμιζαν θα το πάρουν αέρα.

Πάντως, ο Μου τζάμπα πήγε στις Βρυξέλλες καθώς οι δανεικοί του δεν έπαιξαν,Κουρτουά και Λουκάκου. Μόνο ο Αζάρ που έλαμψε, λες και έχει νίτρο στην εκκίνηση...



Από εκεί και πέρα η αυτοθυσία του Αλντερβέιρελντ να σώσει την ομάδα του από το τρίτο, ήταν για χειροκρότημα. Πήγε να παίξει με τον τραυματισμό προκειμένου το Βέλγιο να μην δεχτεί γκολ στον φιλικό αυτό αγώνα.



Τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις που τα είδε ο διαιτητής;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου