Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Κεφάλαιο Μπενφίκα: Απάτη του Άρη ή όχι;

Εκεί που πήγαινε ο Άρης να κερδίσει τις εντυπώσεις πάλι φαίνεται πως θα προκαλέσει αντιδράσεις. Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα των πολλών αστεριών. Όμως,τελικά ο Άρης είχε συμφωνήσει με την Μπενφίκα B!

Όλα δείχνουν πως η υπόθεση είναι ένα καλοστημένο σχέδιο του Άρη,από εμπορικής άποψης. Είχε αφήσει να πλανάται στον αέρα πως το ματς της Κυριακής θα αποτελούσε ένα φιλικό που θα έδινε μία νότα χαράς στους φιλάθλους. Μπορεί και η Μπενφίκα B να είναι αξιοσημείωτη ομάδα αλλά χρέος του Άρη ήταν να πει την αλήθεια. Προφανώς,στόχος των ιθυνόντων ήταν να προμηθευτεί ο κόσμος εισιτήρια και να τονωθούν έτσι τα οικονομικά του κλαμπ. Όμως,μεταγενέστερα πως ο αρειανός θα ακούσει ξανά πιστά και όχι με καχυποψία τις κλήσεις των διοικούντων;

Ξεκάθαρα ο Άρης έπρεπε να ενημερώσει τους οπαδούς της ομάδας,σε μία αμφίδρομη σχέση με οφέλη και για τις δύο μεριές. Ο σωστός αρειανός θα αγόραζε εισιτήριο όπως και να 'χε γνωρίζοντας την δυσμενή κατάσταση στα ταμεία του συλλόγου.

Επιπρόσθετα,οι κιτρινόμαυροι δεν έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση για την διεξαγωγή αυτού του αγώνα αποφεύγοντας τεχνηέντως να δώσουν παραπάνω λεπτομέρειες. Ο κόσμος έπρεπε να μυρίσει τα δάχτυλά του και να ακούσει άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ασχολούνται με τα νέα του Άρη. Η αδιαφορία από πλευράς Μπενφίκα είναι πασιφανής από το γεγονός πως άρθρο για το ματς ανέβηκε στο site της μόλις χθες ενώ στην Ελλάδα διατυμπανίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα από τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Ούτε και η φιλικά προσκείμενη στην Μπενφίκα,Abola, έδειξε ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Σκόπιμο ή όχι; Χθες τα ξημερώματα,σαν φυγάδες, ήρθαν οι αετοί της Λισσαβόνας στην Θεσσαλονίκη με τα ονόματα των παιχτών της αποστολής να μην έχουν γίνει ευρέως γνωστά. Δεδομένο είναι πως λόγω των διεθνών υποχρεώσεων αρκετά βασικά μέλη της ομάδας δεν πάτησαν Ελλάδα.

Όπως και να 'χει ο κόσμος ας πάει στο ματς καθώς είναι μία αναμέτρηση που αξίζει έστω κι αν η διοίκηση του Άρη έπαιξε μιντιακό παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου