Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η μεταγραφή που βόλευε αλλά δεν έγινε...

Και άλλος δυστυχισμένος προέκυψε μετά τον Ρονάλντο και αυτός είναι ο Γιάνγκα-Μπίβα. Ο κεντρικός αμυντικός της Μονπελιέ εξέφρασε πως η επιθυμία του ήταν να φύγει από την γαλλική ομάδα το καλοκαίρι. Ωστόσο,το φταίξιμο το έριξε στον ιδιόρρυθμο πρόεδρο της πρωταθλήτριας της περασμένης σεζόν,Λουί Νικολέν. Πιο συγκεκριμένα,υποστήριξε πως η Μίλαν έκανε πρόταση στη Μονπελιέ για την αγορά του όμως ο Νικολέν δεν την δέχτηκε.

Μπορεί ο γαλλοκογκολέζος να προέβαλλε τον σεβασμό του στην επιλογή του προέδρου,για καλό και για κακό,αλλά το γεγονός ότι ήθελε να πάει στην ομάδα του Μπερλουσκόνι δεν αλλάζει. Μάλιστα, είπε πως και η Άρσεναλ κινήθηκε για την μεταγραφή του αλλά το πέρασε με τις δηλώσεις του...στα ψιλά.Τελικά,οι κανονιέρηδες πήραν μόνο τον Ζιρού χωρίς να καταφέρουν να φέρουν στο Λονδίνο και τον πολύ αξιόλογο Γιάνγκα-Μπίβα.

Το θέμα είναι πως η Μίλαν χρειαζόταν πάση θυσία έναν τέτοιο αμυντικό-εγγύηση. Ok,τα οικονομικά της δεν περνάνε και την καλύτερη φάση. Με βάση,όμως,τους αμυντικούς που διαθέτει στο ρόστερ του ο Αλλέγρι,θα θεωρούνταν μία must κίνηση που κόλλησε. Οι γερασμένοι Γέπες και Μπονέρα,ο ζημιάρης Ζαπάτα και το ρίσκο Ατσέρμπι δεν δημιουργούν το τοίχος στην άμυνα που οι οι οπαδοί της Μίλαν θα επιθυμούσαν. Ο Τιάγκο Σίλβα έφυγε και ο μόνος που πάει να σώσει το καράβι είναι ο Φιλίπ Μεξές. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η Μίλαν έχει μοιράσει από εδώ και από εκεί 28 δανεικούς(!) και φαίνεται πως τα λεφτά της ενδεχόμενης μεταγραφής Γιάνγκα-Μπίβα σκορπίζονται σε παίκτες που δεν θα αγωνίζονται αυτή την αγωνιστική περίοδο στους ροσονέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου