Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κομμένες οι διερμηνείες στον ΠΑΟΚ!

Τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν πάρει την κατηφόρα και αυτό επηρεάζει αρκετές πτυχές εσωτερικά της ομάδας. Τα χρέη του δικέφαλου του βορρά πολλά και είναι πασιφανές πλέον ότι χρειάζεται να πέσει άπλετο φως στα οικονομικά μήπως και σωθεί το καράβι. Η κακοδιαχείριση έχει φτάσει στο αμήν αρκετούς εργαζομένους και μερικοί από αυτούς είναι διερμηνείς του ασπρόμαυρου σωματείου.

Η διερμηνεία δηλώσεων ποδοσφαιριστών τραβάει ζόρι στον ΠΑΟΚ και η διοίκηση αποφάσισε πως,λόγω των συνθηκών,χρειάζεται να σταματήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα. Αφού πρώτα ξεπληρώσει τα χρωστούμενα,πιθανότατα ύστερα να την επανεκκινήσει. Κρίμα,γιατί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν και διερμηνείς με αξία που είναι καταταγμένοι(παραδόξως...) και στην επίσημη λίστα της ένωσης διερμηνέων Ελλάδας. Επιπρόσθετα,στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και ο διερμηνέας του Παναθηναϊκού ο οποίος γνωρίζει μεταξύ άλλων γλώσσες όπως τα πορτογαλικά,τα ισπανικά και τα εβραϊκά!

Στο Παίξε Μπάλα!,πάντως,το καλοκαίρι είχαν φτάσει παράπονα και για τους σεκιουριτάδες γύρω από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Ας ελπίσουμε να πληρώθηκαν ή έστω να τους δοθούν τα χρήματα που τους οφείλονται προσεχώς!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου