Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο διάδοχος-καλός φίλος του Ζεκά και η...περηφάνια του!


Ο Πέδρο Σάντος μετά την θητεία του σε Κάσα Πία και Λεϊσόες,μετακόμισε στην Βιτόρια Σετούμπαλ. Δεν άντεξε να κρύψει την χαρά του για δημοσίευμα,την οποία έκανε έκδηλη μέσω του facebook. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε εικόνα στην οποία αποτυπώνεται απόσπασμα από πορτογαλική εφημερίδα που χαρακτηρίζει τον νεαρό πορτογάλο παίχτη ως διάδοχο του Ζεκά.

Και πως αλλιώς άλλωστε,αφού Ζεκά και Πέδρο Σάντος έχουν παίξει εκτός από την Βιτόρια Σετούμπαλ και στην Κάσα Πία,κλαμπ της Λισσαβόνας που έχει αναδείξει αρκετούς αξιοπρόσεκτους παίχτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σιλβέστρ Βαρέλα ο οποίος από το 2009 αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας,Πόρτο. Ο 24χρονος επιθετικογενής παίχτης πέτυχε 25 γκολ σε 39 συμμετοχές στην τρίχρονη παρουσία του στην Κάσα Πία,πράγμα που του χάρισε συμβόλαιο με ομάδα της πρώτης εθνικής Πορτογαλίας και αναλυτικότερα με την Λεϊσόες. Τον Ιούλιο του 2012 ήρθε η σειρά της Βιτόρια Σετούμπαλ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές από την Λισσαβόνα πέρα από την ύπαρξη τους σε κοινές ομάδες,κρατάνε και μία ισχυρή φιλία. Έτσι,ο Πέδρο Σάντος δέχτηκε με άνεση το προσωνύμιο που του δόθηκε και μάλιστα το κοινοποίησε κιόλας. Τα συγχαρητήρια και οι ευχές στα σχόλια πολλά.

Όσον αφορά την Βιτόρια Σετούμπαλ,η ομάδα του Ζοσέ Μότα βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος και για να μην είναι με την ψυχή στο στόμα,όπως συνέβη πέρσι που τελικά σώθηκε,χρειάζεται να ανεβάσει στροφές. Σε τρία ματς οι Σαδίνος μετράνε δύο ισοπαλίες και μία ταπεινωτική ήττα από την Μπενφίκα με 0-5.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου