Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Έχει όντως ελληνικές ρίζες...;

Καλά πώς είναι δυνατόν άνθρωπος που δηλώνει τέτοια πράγματα να έχει καταγωγή από την Ελλάδα; Κι όμως αν και Νοτιαφρικανός και Άγγλος το επίθετο του υποδηλώνει ξεκάθαρα την προέλευσή του. Ο λόγος για τον Ιβάν Γκαζίδης,τον υπεύθυνο αθλητικού τμήματος της Άρσεναλ που υποστήριξε πως οι κανονιέρηδες χρειάζονται τον Αρσέν Βενγκέρ στην ομάδα...

Επιπρόσθετα,είπε πως ''είναι απίστευτος προπονητής και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει την Άρσεναλ μπροστά''. Πολύ πιθανώς,οι οπαδοί των Λονδρέζων να έχουν πέσει από την καρέκλα,όμως,δεν είναι Πρωταπριλιά και επιδίωξη της Άρσεναλ όπως φαίνεται είναι να μείνει ο Βενγκέρ στον πάγκο για πολύ ακόμα... Το συμβόλαιο του μπορεί να λήγει το 2014,ωστόσο,στο κλαμπ σκοπεύουν να μην χάσουν τέτοιο κελεπούρι.

Η απώλεια των Σονγκ και Φαν Πέρσι,για πλάκα,δεν προκάλεσε καμία σοβαρή αντίδραση από πλευράς οπαδών που έριξαν χωρίς ιδιαίτερη περισυλλογή το φταίξιμο στους ίδιους τους παίκτες. Αντί,δηλαδή,να ψάξουν την αιτία στα διοικητικά βρήκαν εύκολα εξιλαστήρια θύματα.

Έτσι,ο Βενγκέρ θα συνεχίσει το ίδιο αποτυχημένο του πλάνο δουλεύοντας για τους αντιπάλους του. Από την στιγμή,που οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν βλέπουν πως η ομάδα τους έχει να πάρει τίτλο 7 χρόνια στην σειρά,ο αλσατός τεχνικός θα ακολοθήσει το ίδιο μονοπάτι της παρακολούθησης από μακριά...



2 σχόλια:

  1. Πόσο μπροστά μπορεί να την πάει?? τα τελευταία χρόνια μέχρι την 3-4 θέση την φτάνει στην Premier League και στο Champions League μέχρι τους 8, άντε μέχρι τους 4...! Δεν μπορεί ο άνθρωπος πλέον, ας το πάρουν χαμπάρι εκεί στην Άρσεναλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείγματα μαζοχισμού...Και ο Βενγκέρ κάνει τον δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή