Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ο Παναθηναϊκός κατάντησε μασονική ομάδα!!!

Με τις Συμμαχίες, τα εισιτήρια που ΔΕΝ μπορείς να αγοράσεις από το internet και όλες τις άλλες μαλακίες του Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός κατάντησε ταβέρνα!

Έχω ένα φίλο που θέλει να πάει στο ντέρμπι, είναι από τη Θεσσαλονίκη και δεν θέλει να μπει στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Πήρε τηλέφωνο στα γραφεία και το πρώτο που του ρώτησαν ήταν αν είναι γραμμένος στη Συμμαχία. Δεν είναι. Ο άνθρωπος που του απάντησε δυσανασχέτησε και με ύφος δεν έχεις ελπίδα να βρεις εισιτήριο του είπε "μπορείς να πάρεις μόνο μετά τις 26 Οκτωβρίου και μόνο από την Αθήνα".


Ο φίλος μου αυτός έχει ξοδέψει μυθικά ποσά για να δει τον Παναθηναϊκό και έχει κάνει πολύ κόπο για την ομάδα. Το πρώτο του μεγάλο δρομολόγιο ήταν για την Αθήνα για το ματς με την Ρούμπιν όταν ήταν 18 χρονών, πήγε μόνος του χωρίς να ξέρει κανέναν και καθόλου την πόλη,τον ακολουθούσε μόνο το συναίσθημα. Είχε φτάσει στο ΟΑΚΑ στις 6 η ώρα το απόγευμα ενώ το ματς άρχιζε στις 9.45, γιατί φοβόταν πως θα 'χανε ένα λεπτό από το ματς.


Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η Παναθηναϊκή Συμμαχία, πρέπει να το καταλάβει αυτός ο άνθρωπος που κάνει τον πρόεδρο.


Επίσης, πόσο τριτοκοσμική έχει μείνει η ομάδα; Δεν έχει online εισιτήρια; Αποκλείει,δηλαδή, τον επαρχιώτη από το γήπεδο;


Ο ΠΑΟ των άπειρων οπαδών,έχει καταντήσει ομάδα των λίγων, των οπαδών της Αθήνας και της Συμμαχίας.




Κάποτε ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την Μπαρτσελόνα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου