Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Μέσσι όπως Τζέιμς Χαντ...

Μέχρι να δω την ταινιάρα που λέγεται Rush δεν ήξερα καν ποιος είναι ο κύριος αλλά η υπόθεση με γοήτευσε και θυμάμαι και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Θυμάμαι καλά πως ο Τζέιμς Χαντ από τους πρώτους του κιόλας αγώνες μέχρι και τους πιο κρίσιμους από το άγχος του έκανε εμετό.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει και ο Λίο που στο παιχνίδι με την Ρεάλ δεν άντεξε την πίεση. Κάτι τέτοιο είχε γίνει για παράδειγμα και στο παιχνίδι με την Λεβάντε τον Αύγουστο.

Και τα δύο ματς φέρουν ειδικό βάρος,το ένα ήταν στην αρχή της σεζόν και το άλλο είναι clasico.

Ειδικά, σε μια χώρα που οι ποδοσφαιριστές λατρεύονται, το λιγότερο σαν pop - stars είναι λογικό να αντιδράει ένας ποδοσφαιριστής έτσι,είναι άνθρωπος.

Πραγματικά αυτό που γίνεται με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία είναι πέραν της λογικής, είναι φάση σχιζοφρενική.

Άμα άφηναν τους οπαδούς ελεύθερους στο ξενοδοχείο που μένει η Μπάρτσα στη Μαδρίτη (στο Eurostars), θα τους είχαν ξεσκίσει τα ρούχα.

Στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλδερόν, μία γυναίκα ουσιαστικά ζητιάνευε από τον Φάμπρεγας να έρθει να της δώσει ένα αυτόγραφο... Η απέχθεια ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου. Το θέαμα ήταν τραγικό. Άλλο ο θαυμασμός και τελείως άλλο αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου