Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τα έχωσε ένα χεράκι ο Μπαμπά στον πρώην προπονητή του!

Η Λεβάντε είναι έβδομη! Αυτό τα λέει όλα. Έχει ξεπεράσει την τεράστια κρίση της στα αποδυτήρια και έχει στην επίθεση έναν παίχτη με μεγάλες φιλοδοξίες.

Ο Μπαμπά Ντιαβαρά έχει αρχίσει και γίνεται είδωλο στο γήπεδο της Βαλένθια. Μοιάζει πως καλύπτει το κενό που είχε αφήσει ο Ομπαφέμι Μάρτινς.

Αλλά ο Ντιαβαρά, μετά και την νέα επιτυχία της Λεβάντε, θέλησε να μιλήσει για την ομάδα από την οποία είναι δανεικός. "'Ήξερα να κάνω τα πράγματα που κάνω τώρα".

"Η ομάδα με έχει βοηθήσει πολύ να ενσωματωθώ και ο προπονητής με έχει βοηθήσει πολύ. Μου έχει δώσει πολύ εμπιστοσύνη".



Προφανώς, τα βέλη του Μπαμπά πάνε στον Έμερι. Σίγουρα από τα λόγια του περίμενε περισσότερες ευκαιρίες αλλά πως θα "κλέψεις" την φανέλα του επιθετικού όταν μπροστά σου είναι ο Νεγρέδο, ένα είδωλο της Σεβίλλης; Ωστόσο, σε 1,5 σεζόν δεν είχε και λίγες συμμετοχές βάσει των δεδομένων. Αριθμούσε 34 εμφανίσεις σε παιχνίδια των Ανδαλουσιανών.

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει παράπονο από την τωρινή κατάσταση της Σεβίλης. Πιθανώς, να αμφιβάλλει πως ο βασικός επιθετικός της ομάδας, ο κολομβιανός Μπάκα, να είναι καλύτερος από αυτόν.



Αναμφίβολα, πάτημα για να προβεί σε αυτές τις δηλώσεις του δίνει η πλεονεκτική θέση της Λεβάντε έναντι της Σεβίλης. Η πρώτη είναι 7η ενώ η δεύτερη 10η.

Ο Ντιαβαρά έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη ήδη από το καλοκαίρι. Είχε πει πως θέλει να ξεπεράσει στα γκολ τον Αρούνα Κονέ,ένας παίχτης που λατρεύτηκε από το κοινό της Λεβάντε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου