Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Στήριξε ο κόσμος του Άρη την ομάδα στην πρώτη προπόνηση. Τι ακριβώς έγινε?

Δεν ήταν ούτε η βροντερή μεταγραφή ούτε η πρόσληψη ενός μεγάλου προπονητή που οδήγησε τους Αρειανούς στο Κλεάνθης Βικελίδης... Οι οπαδοί του Άρη ήταν παρόντες στην ''πρώτη'' κάνοντας το καθήκον τους,παρά τα προβλήματα. Το αναμενόμενο θα ήταν να γεμίσουν μόνο τα vip αλλά τελικά ο συγκεκριμένος χώρος δεν έφτανε με τους Αρειανούς να κατακλύζουν και την απέναντι θύρα,την 2. Από εκεί ξεκινούσαν,μάλιστα,ο παλμός και τα συνθήματα με το υπόλοιπο γήπεδο να συμπαραστέκεται για μία καλή αρχή σε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις.


Η προπόνηση ξεκίνησε στις 20:00 όπως ήταν προγραμματισμένο, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αψήφισαν την τρομερή ζέστη για να παρευρεθούν δίπλα στην ομάδα. Ο Μάκης Κατσαβάκης και το επιτελείο του ζήτησαν αρχικά από τους παίχτες να κάνουν τρέξιμο,διατάσεις και χαλάρωμα πριν σχηματίσουν τις δύο ομάδες για το οικογενειακό διπλό.

Καινούρια συνθήματα ακούστηκαν από την 2 όπου ήταν μαζεμένα αρκετά άτομα από τον Super 3 και με την φωνή τους ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας τους. Μάλιστα,άνθρωπος του Άρη που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο ''έλουσε'' αυτή την μερίδα των οπαδών με αντλία νερού,όταν η ζέστη άρχισε να ξεφεύγει από τα όρια του λογικού...

Στο οικογενειακό διπλό,την πορτοκαλί ομάδα απάρτισαν οι: Καράδαης,Περήφανος,Μπαγκής,Κοτσώνης,Τουλκερίδης,Γιώρης,Μαρμαράς,Κριστάλλης,Σουνάς,Καραγιάννης,Ιγνατίδης. Από την άλλη πλευρά,η κίτρινη συναποτελούνταν από τους: Παπαδόπουλος,Γιαννίτσης,Παντίδος,Τσουκάνης,Αντωνιάδης,Νταμαρλής,Οικονομόπουλος,Τριανταφυλλάκος,Αγγελούδης,Γκέσιος,Κανούλας. Στο οικογενειακό διπλό έγινε και ένα μικρό ''διάλειμμα'' με στόχο να κάνουν οι παίχτες διατάσεις. Οι Βελλίδης,Παπαζαχαρίας,Παπαστεριανός,Κασναφέρης και Καπετάνος προέβησαν περισσότερο σε τρέξιμο αντοχής περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Επιπρόσθετα, οι Διούδης,Κατίδης και Γιαννιώτας δεν έλαβαν μέρος στην πρώτη προπόνηση του Άρη αφού είναι μαζί με την εθνική νέων κάτω των 19 η οποία διαπρέπει και διαγράφει μία εκπληκτική πορεία στο αντίστοιχο τουρνουά στην Εσθονία. Επόμενη αντίπαλος της η Αγγλία, στην φάση των 4.


Οι Ασλανίδης και Αργυρόπουλος μπορεί να μην προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα,ωστόσο,χρειάζεται να θεωρούνται παίχτες του Άρη. Ο πρώτος αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Επανομής και στο κρίσιμο ματς της πρώην πλέον ομάδας του με τον Ατρόμητο(2-3) για το κύπελλο Ελλάδος είχε παρουσιάσει θετικά στοιχεία και,πιθανότατα, ο νεαρός μέσος να είναι αποκάλυψη.Ο επίσης μέσος Αργυρόπουλος έχει κερδίσει σημαντικές παραστάσεις από την θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης,για 4 ολόκληρα χρόνια,και θα αποτελέσει ένα αξιοσημείωτο όπλο στην φαρέτρα του Μάκη Κατσαβάκη.


Το υλικό του Άρη χαρακτηρίζεται από νεότητα αφού οι περισσότεροι παίκτες του δεν ξεπερνούν τα 22 χρόνια. Είναι ένα ρίσκο με δύο πρόσωπα και,σίγουρα,το σωματείο ποντάρει στον υπερβάλλοντα ζήλο που θα επιδείξουν για να καλύψει τους στόχους του. Παράλληλα,το ρόστερ του κλαμπ απαρτίζουν μόνο Έλληνες ποδοσφαιριστές,μέχρι στιγμής,πράγμα που είναι αξιομνημόνευτο.

Η πρώτη προπόνηση των κιτρινόμαυρων τελείωσε στις 21:30,χωρίς παρατράγουδα και παράδοξα.


1 σχόλιο: