Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ρικέλμε γύρνα πίσω! Τι θα κάνουν οι οπαδοί της Μπόκα για να το καταφέρουν?

Οι οπαδοί των Χενέιζες εξαντλούν κάθε ελπίδα για να επιστρέψει ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στο Μπομπονέρα. Μπορεί η κίνηση που θα περιγραφεί παρακάτω να φαίνεται σε πολλούς ως ενέργεια απόγνωσης,ωστόσο,σήμερα το απόγευμα (ώρα Αργεντινής) δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν το θαύμα. Ο Ρικέλμε αποφάσισε μετά τον χαμένο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες να φύγει από την Μπόκα,κάτι που οδήγησε τους υποστηρικτές της ομάδας σε διπλή στενοχώρια. Η σκέψη του έμοιαζε σαν κεραυνός εν αιθρία,όμως,θα γίνει μεγάλη απόπειρα για να μεταπεισθεί.

Η Μπόκα Τζούνιορς,στο δεύτερο μισό της χρονιάς,δεν κατόρθωσε να κερδίσει κανέναν τίτλο (μόνο ο τελικός του Copa Argentina,Μπόκα Τζούνιορς-Ρασίνγκ Κλουμπ, απομένει ο οποίος θα λάβει χώρα στις 8 Αυγούστου) αφού τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα και δεύτερη στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ήταν δύο γεγονότα που στοίχησαν ανεπανόρθωτα στο δεκάρι του κλαμπ ενώ,παράλληλα,αιτία για την φυγή του πιθανώς να ήταν και η κόντρα του με τον Χόυλιο Σέζαρ Φαλτσιόνι,τον τεχνικό των Μποστέρος.

Ένα είδος κινήματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αργεντινή με στόχο την ανατροπή των δεδομένων. Η Φλαμένγκο μπορεί να θεωρείται πολύ κοντά στην απόκτησή του Ρικέλμε,θέλοντας να τον κάνει ''Ρομαντσίνιο'' στην θέση του νυν πλέον παίχτη της Ατλέτικο Μινέιρο Ροναλντίνιο,παρόλα αυτά όμως, γύρω από το Μπομπονέρα θα στηθεί μία γιορτή ώστε ο JR10 να μην αποχωρήσει από το σωματείο για τρίτη φορά. Σημαίες σχετικές με το είδωλο τους θα κρεμάσουν οι οπαδοί της Μπόκα τόσο στο ιστορικό γήπεδο όσο και στα σπίτια κοντά σε αυτό. Μάλιστα,πολλοί θα κάνουν αυτή την ιδέα πράξη ακόμα και αν δεν βρίσκονται στο συγκεκριμένο μέρος αλλά σε άλλη περιοχή της χώρας. Πόλεις και χωριά θα επιδιώξουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην παραμονή του Ρικέλμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου