Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Καταλήγει στο Λουίτζι Φερράρις ο Κασσάνο(?).

Οι Ροσονέρι φαίνονται διαλλακτικοί στο να πουλήσουν τον Αντόνιο Κασσάνο. Το υψηλό συμβόλαιό του καθώς και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τον εξωθούν από το Σαν Σίρο. Πιθανά σενάρια κάνουν λόγο για επιστροφή του στην Γένοβα με τις Τζένοα και Σαμπντόρια να προσπαθούν να τον ''ψήσουν''.

Η γυναίκα του μοιάζει να παίζει καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις του αφού επιθυμεί διακαώς την επιστροφή τους στην πόλη του ιταλικού βορρά. Όλα δείχνουν πως ο τρόπος ζωής εκεί έχει λείψει τόσο στην Καρολίνα Μαρσιάλις(αθλήτρια πόλο και γυναίκα του άσσου της Μίλαν από το 2008) όσο και στον Αντόνιο Κασσάνο. Για τον δεύτερο,ειδικά,σίγουρα αποτελεί ένα άκρως ενδιαφέρον μέρος καθώς ο ίδιος είχε τονίσει πως η Γένοβα είναι μία πόλη με πολύ ωραίες γυναίκες. Μάλιστα,είχε αποκαλύψει πως πολλοί τον είχαν προειδοποιήσει πως η συγκεκριμένη πόλη είναι ''νεκρή'' και καλό θα ήταν να αποφύγει την μεταγραφή του στη Σαμπντόρια. Οι γυναίκες,όμως,και το φαγητό έχουν πρωτεύον λόγο στην ζωή του,πράγμα που τονίστηκε και στην αυτοβιογραφία του. Δεν είχε διστάσει εκεί να δηλώσει,το 2008,πως έχει κοιμηθεί με περίπου 700 γυναίκες από τις οποίες οι 20 ήταν στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Η επιστροφή στη Σαμπντόρια φαντάζει πιο απίθανη επιλογή. Η ''προϊστορία'' του προέδρου των Μπλουτσερσιάτι,Ρικάρντο Γκαρόνε, με τον Κασσάνο κάνει τα πράγματα δύσκολα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γκαρόνε είχε ζητήσει από τον Κασσάνο να τον συνοδεύσει σε ένα δείπνο,ωστόσο,ο ιταλός επιθετικός δεν εμφανίστηκε ποτέ,κάτι που πάγωσε την σχέση τους. Επιπρόσθετα,ο ισχυρός άντρας της Σαμπντόρια είχε σκοπό να τον τιμήσει με βραβείο για τις εμφανίσεις του... Την επόμενη μέρα ο πόλεμος συνεχίστηκε με τον Γκαρόνε να πηγαίνει στην προπόνηση της ομάδας και να ζητάει εξηγήσεις από τον Κασσάνο. Εκείνος,όμως,δεν τον έπεισε με την δικαιολογία του. Ο πρόεδρος της Σαμπ δεν έβαλε νερό στο κρασί του και στο επίσημο site του κλαμπ εκδόθηκε ανακοίνωση που κατηγορούσε τον ιταλό διεθνή για ''επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά''. Στη συνέχεια,η πορεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προδιαγεγραμμένη με τον Κασσάνο να αποχωρεί από την ομάδα, για χάρη της Μίλαν. 3 ευεργετικά χρόνια παρέμεινε στην Σαμπντόρια πριν μετακομίσει,στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2011,στο Μιλάνο. Ο γιος του Ρικάρντο Γκαρόνε,Εντοάρντο,απέκλεισε με λεγόμενα του την επανένταξη του Κασσάνο στη Σαμπντόρια,στην παρούσα φάση, αφήνοντας,παράλληλα,κάποιες ελπίδες για το μέλλον. Επιπλέον,επεσήμανε πως ο πατέρας του και ο Κασσάνο έχουν αναθερμάνει την σχέση τους και πως έχει σταματήσει η έχθρα μεταξύ τους.

Περισσότερο προσιτή λύση ακούγεται αυτή της Τζένοα. Ωστόσο,μόνο τα ''εμπριμέ'' τους δεν θα φορέσουν σε τέτοια περίπτωση οι οπαδοί της Σαμπντόρια και αναμένονται σφοδρές αντιδράσεις στην Γένοβα. Ο πρόεδρος της Τζένοα(μισητής αντιπάλου της συμπολίτισσας Σαμπντόρια),Ενρίκο Πρετσιόσι,επιδιώκει να αναπληρώσει το κενό του Ροδρίγο Παλάσιο ο οποίος θα αγωνίζεται την νέα σεζόν με τα χρώματα της Ίντερ.Έτσι,ο Κασσάνο μοιάζει στόχος ικανός να καλύψει τις προσδοκίες στην γραμμή κρούσης.Άλλωστε,Μίλαν και Τζένοα έχουν αναπτύξει ισχυρές σχέσεις στο μεταγραφικό παζάρι τα τελευταία χρόνια και πιθανώς αυτό να γίνει για άλλη μια φορά.


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου