Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Στην φυλακή ο Μπρένο!

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ένα ιδιαίτερα μυστήριο γεγονός είχε συμβεί στο προάστιο του Μονάχου,Γκρούνβαλντ. Στην βίλα του πρώην παίχτη της Μπάγιερν Μονάχου,Μπρένο, είχε ξεσπάσει φωτιά (το κόστος της καταστροφής ανέρχεται στα 1.5 εκ. ευρώ) η οποία είχε προκαλέσει έντονα την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής. Αλλά αυτό που τους κέντρισε ακόμα πιο πολύ την περιέργεια ήταν το ότι ο βραζιλιάνος δεν έπαθε την παραμικρή σωματική ζημιά από αυτό το συμβάν.

Ο Μπρένο κατηγορήθηκε από την δικαιοσύνη για σκόπιμη ενέργεια και κρίθηκε αποκλειστικά υπαίτιος. Η ποινή του είναι 3 χρόνια και 9 μήνες φυλάκισης και η απόφαση είναι τετελεσμένη και μη αναστρέψιμη. Μάλιστα,η τιμωρία του θα μπορούσε να λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο 22χρονος δεν αντιμετώπιζε,αποδεδειγμένα,ψυχολογικά προβλήματα. Η παραμονή του στην φυλακή θα ήταν για 10 ολόκληρα χρόνια!

Η κίνηση του Μπρένο να κάψει ολοσχερώς την κατοικία του έθεσε σε κίνδυνο ακόμα και την ζωή της οικογένειάς του. Στο δικαστήριο,απολογήθηκε για εκείνη την νύχτα ενώ,παράλληλα,ζήτησε συγγνώμη και από τα παιδιά του στα οποία,όπως είπε,δεν ήταν και το καλύτερο πρότυπο. Επιπλέον,δήλωσε πως είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό,τον Οποίο ευχαριστεί που προστάτευσε την οικογένειά του.

Επίσης,είπε: ''Ξέρω πως είναι όλα πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή και υπόσχομαι στο δικαστήριο ότι δεν θα αποφύγω ούτε αυτή τη διαδικασία ούτε τις ευθύνες μου''.

Πέρα από τις επώδυνες μέρες που θα περάσει στην φυλακή,ο Μπρένο Μπόρτζες έβαλε και τέλος σε μια καριέρα που χαρακτηριζόταν από τους καλύτερους οιωνούς. Ήταν μια πορεία στρωμένη με ροδοπέταλα με βάση το πλούσιο ταλέντο του κεντρικού αμυντικού. Δεν είναι τυχαίο το ότι η Μπάγιερν Μονάχου το 2008 τον αγόρασε για 12 εκ. ευρώ,πιστεύοντας ξεκάθαρα στις ικανότητές του. Προϊόν των ακαδημιών της Σάο Πάουλο,στην οποία ανδρώθηκε και ποδοσφαιρικά το 2007. Ο γεννημένος στην πόλη Κρουζέιρο παίχτης είχε σημειώσει και 8 συμμετοχές με την εθνική των U-23 της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου