Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Κομβικός αγώνας στο Λονδίνο.



 Θα μπορέσει η Τότεναμ να ανεβεί στην τρίτη θέση ή η Νόριτς θα παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ?
Μεγάλης σημασίας παιχνίδι στο White Hart Lane,με τους πετεινούς να επιθυμούν να επανορθώσουν για το <<λάθος>>του Σαββάτου όπου έφεραν λευκή ισοπαλία με την Σάντερλαντ.Η κατάκτηση της τρίτης θέσης αποτελεί αυτοσκοπό για την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.Ο Αντεμπαγιόρ με 13 γκολ στην διοργάνωση θα επιχειρήσει να διασπάσει την άμυνα των καναρινιών με σκοπό να κερδίσει μία καλύτερη θέση στην λίστα των σκόρερς του πρωταθλήματος αλλά και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας του.Το σύνολο του Πολ Λάμπερτ θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα επιδιώκοντας να μην κινδυνέψει τις αγωνιστικές που απομένουν.Στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο πλευρών στις 27 Δεκεμβρίου η Τότεναμ έφτασε στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 και δεδομένης της απογοητευτικής πορείας της Νόριτς στα τελευταία 6 παιχνίδια(έχοντας συγκομιδή 5 βαθμών!),οι πετεινοί θα <<παλέψουν>> για τους 3 βαθμούς με την λογική να συμπορεύεται με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.


Πρώτο μέρος:

Αρχίζει το παιχνίδι με τον Ρέντναπ να κάνει την έκπληξη αφήνοντας στον πάγκο τον Τογκολέζο επιθετικό με τους Ντεφόε και Σαχά να καταλαμβάνουν τις θέσεις στην γραμμή κρούσης της ομάδας τους.

10'Ο Χόλτ απείλησε(δεύτερος στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ άγγλος σκόρερ φέτος) βγαίνοντας απέναντι από τον Φρίντελ,όμως το λάθος κοντρόλ του έδωσε την ευκαιρία στον Εκοττό και τον Φρίντελ να απομακρύνουν έστω και με αστάθεια.

12'0-1 η Νόριτς!Τα καναρίνια πάνε να βάλουν φωτιά στην αναμέτρηση!Ο Πίλκινγκτον μετά από αναστάτωση στην άμυνα της γηπεδούχου πέτυχε το γκολ με τον Ρέντναπ να δείχνει απογοητευμένος.Συνεχόμενα λάθη των αμυντικών με τους Καμπούλ και τελευταίο τον Κινγκ να δωρίζουν γκολ στους αντιπάλους τους.

24' Ο Μάρτιν <<κόβει>> ψύχραιμα τον Μπέιλ μετά από επικίνδυνη επέλαση του Ουαλού.

27'Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ με τον Φρίντελ να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

30'Διαγώνια πάσα με διαβήτη από τον Μπέιλ προς τον Ντεφόε ο οποίος για εκατοστά δεν προλαβαίνει την μπάλα με το σκορ να μένει 0-1.

32'Γκολ για τους γηπεδούχους!Μαγική κάθετη πάσα από τον Λίβερμορ στην μηχανή γκολ που ονομάζεται Ντεφόε,με τον διεθνή επιθετικό να σκοράρει με ψηλοκρεμαστό σουτ.

43'Κεφαλιά του Καμπούλ η οποία δεν τρόμαξε σε καμία περίπτωση τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

44'Επίθεση της Νόριτς με τον Χολτ να προσπαθεί να <<κρεμάσει>τον αμερικάνο τερματοφύλακα χωρίς επιτυχία.Ο Κινγκ φαίνεται πως έχει προβλήματα στην αντιμετώπισή του.

Οι δύο ομάδες στο 47' κινήθηκαν προς τα αποδυτήρια με τον δείκτη του σκορ να αποτυπώνει το 1-1.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού σημειώνοντας πληθώρα φάσεων.Η Νόριτς ήταν όμως εκείνη που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.Μεγάλη μέρα για τους χαφ του αγώνα,με τους Πίλκινγκτον,Λίβερμορ και Μόντριτς να κόβουν και να ράβουν με πολλές επιθέσεις να ξεκινάν από τα πόδια τους.Ο Μάρτιν ανταπεξέρχεται μέχρι στιγμής άψογα στα αμυντικά του καθήκοντα με την Τότεναμ να δυσκολεύεται πολύ στην ανάπτυξή της από την αριστερά πτέρυγα.Η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων υποπίπτει συχνά στο εύκολο λάθος και τον Καμπούλ μάλιστα να τραυματίζεται στο 44' προβληματίζοντας ακόμα περισσότερο τον προπονητή των πετεινών.Ο Χολτ αποτελεί κατά βάση τον αποδέκτη των προσπαθειών της Νόριτς,με τους αμυντικούς παρόλα αυτά να μην μπορούν να ανακόψουν αποτελεσματικά σε αρκετές περιπτώσεις τον μοναδικό στραϊκερ των φιλοξενουμένων.


Δεύτερο μέρος:

53'Πολύ γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και 1-2 ανάμεσα σε Ασσού Εκόττο και Αντεμπαγιόρ(ο οποίος πέρασε στο ημίχρονο του παιχνιδιού)με τον Καμερουνέζο να σουτάρει πάνω στην κίνηση όμως τον άγγλο τερματοφύλακα,Τζον Ράντι,να αποκρούει με το ένα χέρι διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ με τον αριστερό μπακ να συγχαίρει στην συνέχεια τον αντίπαλό του.

58'Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Νόριτς με τον προπονητή της Πολ Λάμπερτ να αδυνατεί να το πιστέψει.Πολύ έξυπνη πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή της Τότεναμ από τον Χολτ στον Τζόνσον με τον μέσο να πραγματοποιεί κακό σουτ ενώ η άμυνα των γηπεδούχων ήταν παραλυμένη.

63'Οριζόντιο δοκάρι από φαλτσαριστό σουτ του Μπέιλ με τον πρώην παίχτη της Σαουθάμπτον να μην πετυχαίνει το τρίτο του γκολ την παρούσα ποδοσφαιρική χρονιά με αντίπαλο την Νόριτς.

66'Η Τότεναμ χάνει τις φάσεις,η Νόριτς σκοράρει!Δεύτερο γκολ για τα καναρίνια με τον μέσο Μπένετ να σουτάρει από μακρινή απόσταση,χωρίς όμως πιεστικό μαρκάρισμα πάνω του,με τον άγγλο να στέλνει με ακρίβεια την μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος του Φρίντελ.

74'Πολύ δραστήριος ο Ασσού Εκόττο που προσπαθεί ακετές φορές να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.Στο λεπτό αυτό με ψηλή πάσα βρήκε το κεφάλι του Μπέιλ ο οποίος με δυνατή κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

90'Ο Χόουσον προσπαθεί να βάλει το τρίτο γκολ της ομάδας του με μακρινό σουτ με τον Φρίντελ να μένει θεατή της φάσης,και ευτυχώς για τον αμερικάνο τερματοφύλακα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Καταπληκτικό ματς για την 33η αγωνιστική διεξήχθη στο Λονδίνο με την Τότεναμ να μην αποφεύγει μία καταστροφική ήττα,η οποία μπορεί να της στερήσει την τρίτη θέση.Η ομάδα του Ρέντναπ έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη,με την Νόριτς να χτυπάει με αντεπιθέσεις και τον Λάμπερτ να δικαιώνεται.Επίσης,φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Αντεμπαγιόρ χρειαζόταν να παίξει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού καθώς με το πέρασμά του στον αγώνα έδωσε άλλη πνοή στην Τότεναμ.Οι πετεινοί πλέον θα διεκδικήσουν την έξοδό τους στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ(που πλέον έχει τις περισσότερες πιθανότητες)και την έτερη ομάδα του Λονδίνου,Τσέλσι.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Πίλκινγκτον,ένας πραγματικός <<μαέστρος>>,που πέρα από το γκολ που πέτυχε έδινε με τις ενέργειές του ώθηση στην ομάδα του.Η αμιγώς βασισμένη σε παίχτες από την Μεγάλη Βρετανία Νόριτς μόνο ευχαριστημένη μπορεί να είναι με την βαρυσήμαντη νίκη που πέτυχε,παίζοντας στρωτό και έξυπνο ποδόσφαιρο και κοιτώντας στα μάτια το μεγάλο φαβορί Τότεναμ,και πλέον καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ...
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου