Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Με άριστα το 10 παίρνει 20!


Τα λόγια είναι περιττά για την εμφάνιση του Πέδρο Ρίος...Οι 3 ασσίστς και το 1 του γκολ μιλάνε από μόνα τους.Ο υπερηχητικός ισπανός μεσοεπιθετικός τάραξε την αντίπαλη άμυνα και οδήγησε την ομάδα του σε μία εντυπωσιακή νίκη με την ετοιμόγεννη γυναίκα του σίγουρα να του δίνει την αφορμή για να ανακηρυχθεί κορυφαίος του αγώνα.Ο 30χρονος πρώην άσσος της Χερέθ συνέβαλλε καταλυτικά ώστε να ξεχαστεί γρήγορα η βαριά ήττα με 4-0 από την Μπαρτσελόνα και πλέον η Χετάφε κάνει όνειρα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.Άμα συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις ο Ρίος όπως η σημερινή,κάτι τέτοιο δεν θα χωράει συζήτηση βέβαια. Χετάφε,Αθλέτικ Μπιλμπάο,Ατλέτικο Μαδρίτης,Εσπανιόλ και Σεβίλλη ισοβαθμούν έχοντας η καθεμία 45 βαθμούς με την τελευταία να χάνει στο Αλφόνσο Πέρεθ πολύτιμη νίκη. Μαδριλένοι και Σεβιγιάνοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους θεατές να απολαμβάνουν ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι.5-1 το αποτέλεσμα του αγώνα με την Σεβίλλη να κυριαρχεί στο πρώτο ημίχρονο ενώ την Χετάφε στο δεύτερο,στο οποίο ήταν πραγματικά ισοπεδωτική.Νεγρέδο και Μεδέλ αποτέλεσαν μέχρι το 45' τους διακριθέντες για τους φιλοξενούμενους,με τον ισπανό φορ να δείχνει <<δαιμονισμένος>> ενώ από τα πόδια του <<πίτμπουλ>> ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθέσεις της Σεβίλλης. Βέβαια,όπως και οι συμπαίχτες τους,έτσι και αυτοί μετά το δεύτερο γκολ της Χετάφε παρουσιάστηκαν απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι από την εξέλιξη του αγώνα και η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα.Η άμυνα των <<Ροχιμπλάνκος>>παρά το γεγονός ότι αποτελούταν από 5 παίχτες δεν έδειξε ικανή να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες του αγώνα υποπίπτοντας σε πολλαπλά λάθη.Η Χετάφε άντεξε στην πίεση της αντιπάλου της στο πρώτο μισό και <<έδειξε τα δόντια της>> στη συνέχεια πετυχαίνοντας 4 γκολ σε ένα ημίχρονο.Πρωτεργάτης των γηπεδούχων ο Ρίος με άξιους συμπαραστάτες του τον Μίκου(2 γκολ),τον μαχητικό Αρρόγιο και των πρώην παίχτη της <<Ένωσης>> Μίτσελ ο οποίος αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό του κέντρου για τους <<Αθουλόνες>>.


Πρώτο Μέρος:

9' Φάση για funny video η χαμένη ευκαιρία του Μίκου.Ο Ρίος δημιούργησε έτοιμο γκολ για τον επιθετικό του αλλά ο Μίκου το έστειλε αρκετά μέτρα άουτ.

19' Γκοοοολ!Μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Νεγρέδο με ψαλιδάκι μέσα στην μεγάλη περιοχή.Φυσικά τα ένσημα πρέπει να δοθούν και στον Τροχόφσκι για την φοβερή ασσίστ του.

24' Άλλη μια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά με σουτ του αρχηγού Χεσούς Νάβας μετά από πάσα του Μοράλ.Το σουτ του ακραίου μέσου απέκρουσε αποτελεσματικά ο Μογιά.

27' Εκτέλεση φάουλ από τον γερμανό ασσίστμαν του πρώτου γκολ με τον ίδιο να προσπαθεί να γίνει και σκόρερ στο παιχνίδι.Η μπάλα έφυγε για λίγο έξω,ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

37' 1-1 και ισοφάριση για την Χετάφε!Εκτέλεση κόρνερ από τον Ρίος,αναστάτωση στην άμυνα της Σεβίλλης με τον Τόρρες από το κέντρο της άμυνας να στέλνει την μπάλα με σουτ στα δίχτυα του Χάβι Βάρας ο οποίος ήταν αδύνατο να το αποκρούσει.

41' Κεφαλιά με προϋποθέσεις από τον Γκαβιλάν η οποία όμως ήταν αδύναμη.Ο Ρίος έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις φορές που έχει ακουμπήσει την μπάλα και δείχνει πως αποτελεί έναν πολύ αποτελεσματικό παίχτη.

Δεύτερο Μέρος:

48' Κακή επιλογή του Κόκε να σουτάρει αφού ο Μοράλ ήταν αμαρκάριστος και υπήρχαν πολλές πιθανότητες η Σεβίλλη να σκοράρει το δεύτερο γκολ της άμα η μπάλα κατέληγε στον ισπανό επιθετικό.

49' Το ματς έχει πάρει τρελό ρυθμό με την Χετάφε να πετυχαίνει τελικά το 2-1!Ευθύβολο σουτ από τον Λάσεν από μακρινή απόσταση.

62' Μαγική προσπάθεια από τον Ρίος που μεταβιβάζει την μπάλα στον Μίκου και του δίνει έτοιμο γκολ! 3-1 το σκορ!Τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι με την Σεβίλλη να πρέπει πια να κυνηγήσει από εκεί που οδηγούσε το ματς.

69' Ο Ρίος δεν δείχνει οίκτο στην Σεβίλλη και σκόραρε και γκολ!Με κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του και αποδεικνύει την απίστευτη ποιότητά του.Ο μεσοεπιθετικός πανηγύρισε με χαρακτηριστικό τρόπο δείχνοντας πως η γυναίκα του περιμένει παιδί.

71' Ο αρμόδιος για τον φωτεινό πίνακα του γηπέδου πρέπει να έχει χάσει το μέτρημα!5-1 για την Χετάφε πάλι από πάσα του Ρίος και εκτελεστή τον Μίκου.Ο σκόρερ αφιέρωσε το τέρμα στην γυναίκα του όπως και ο Ρίος.

87'Ο Γουίθα κοντά στο 6-1 με το ψηλοκρεμαστό σουτ του όμως να βγαίνει άουτ...Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο πρώην επιθετικός της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βάρας αλλά αστόχησε.


Η απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Νεγρέδο...
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου