Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ελλάδα - Κόστα Ρίκα| Προσοχή στον Κέιλορ Νάβας


Ανυπέρβλητος γκολκίπερ στον δρόμο της εθνικής. Θα τα καταφέρουμε;


Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή μετράει η στιγμή, δεν πιάνεται ούτε η "προϊστορία" ούτε το παρελθόν, μιλώντας αντίστοιχα. Έτσι, και ο Κέιλορ Νάβας είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί στην παρούσα φάση.

Μαζί με τον Κουρτουά (Ατλέτικο Μαδρίτης) και τον Ομπλάκ (Μπενφίκα) αποτελούν το πιο φορμαρισμένο τρίδυμο στο τέρμα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Νάβας και ο Ομπλάκ προορίζονται για αντικαταστάτες του βέλγου στα γκολποστ των ροχιμπλάνκος. 


Μάλιστα, ο Νάβας είχε ακουστεί και για την Μπαρτσελόνα, πριν ο Λουίς Ενρίκε κλείσει τον Κλαούντιο Μπράβο (Χιλή και πρώην της Ρεάλ Σοσιεδάδ).

Ο κοσταρικανός δίνει μαθήματα ζωής με όσα καταφέρνει. Με ταπεινότητα, δουλειά και ταλέντο έχει φτάσει στην κορυφή. Χωρίς δημόσιες σχέσεις κατόρθωσε την παγκόσμια αναγνώριση. 


Η αξία του φάνηκε μέσω της Λεβάντε. Καταπληκτική χρονιά με τις αποκρούσεις του να εντυπωσιάζουν συνεχώς το κοινό και την Marca να αφιερώνει αμέτρητα άρθρα στους άθλους του.


Η ψυχραιμία του στο τέρμα ήταν ο φωτεινός οδηγός για να πετύχει. Φάσεις τελειωμένες δεν πετάχτηκαν στα σκουπίδια, με τον Νάβας να βγάζει μπάλες λίγο πριν ο δείκτης του σκορ αλλάξει νούμερο.

Η Κόστα Ρίκα θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο αφοπλισμός των Νάβας και Κάμπελ είναι προτεραιότητα. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου