Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014| Ανήθικες μεταγραφές...


Το Μουντιάλ είναι σε δράση, όμως, πολλοί διεθνείς νοιάζονται περισσότερο για την επαγγελματική τους καριέρα. Κάτι τέτοιο θα ήταν ανήκουστο στο παρελθόν.

Μάνατζερς και παίκτες παίζουν σε διπλό ταμπλό. Η "επόμενη μέρα" είναι το πρώτο μέλημα και οι ενδιαφερόμενοι δεν περιμένουν την 1η Ιουλίου.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας άνοιξε τον χορό και υπέγραψε στην Τσέλσι. Ο 27χρονος παίκτης πάει στην εχθρό της Άρσεναλ για 40 εκ. ευρώ. Δεν είναι απίθανο η συγκεκριμένη κίνηση να πίκρανε τον Δελ Μπόσκε που δεν τον χρησιμοποίησε στο Ισπανία - Ολλανδία.


Ο Ιβάν Ράκιτιτς παράτησε για λίγο τα καθήκοντά του με την Κροατία αφού μια πρόταση της Μπαρτσελόνα δεν χωράει καθυστέρηση. Θα είναι ο αντικαταστάτης του Φάμπρεγας στους καταλανούς. Οι υποσχέσεις του στην φιέστα της Σεβίλλης δεν βγήκαν αληθινές αφού τελικά δεν θα συνεχίσει στην Ανδαλουσία.


Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν λογαριάζει και πολύ το Μουντιάλ. Τα επιχειρηματικά έχουν τον πρώτο λόγο για τον Μπερτομέου. Ο θρύλος Τσάβι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα για το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα βρει στο Κατάρ και την Ελ Αραμπί. 8 εκ. ετησίως!


Ντιέγκο Κόστα και Ιγκουαϊν βρίσκονται ένα βήμα μακριά από τις νέες τους ομάδες. Ο βραζιλιάνος έχει πει: "Αν όλα πάνε καλά, θα συνεχίσω στην Τσέλσι". Όσον αφορά τον επιθετικό της αλμπισελέστε, είναι πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, οι μπλαουγκράνα είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν πάνω από 55 εκ. ευρώ για τον αργεντινό. Μέσι και Ιγκουαϊν έχουν εκφράσει την ευχαρίστησή τους για την μελλοντική τους συνεργασία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου