Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

"Έφυγε ο Μαραντόνα και νικήσαμε"


Η συμπεριφορά του Μαραντόνα δεν είναι κοινώς αποδεκτή. Ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομοσπονδίας βρίσκεται στο απέναντι στρατόπεδο.



Όπως έγινε γνωστό, ο Μαραντόνα και η κόρη του Τζιανίνα αποχώρησαν από το γήπεδο πριν το σφύριγμα της λήξης. Η εικόνα της Αργεντινής με το Ιράν (1-0) δεν άρεσε στον Πίμπε δε όρο.

Ο Χούλιο Γροντόνα χαρακτήρισε τον Μαραντόνα γκαντέμη και άνθρωπο που φέρνει κακοτυχία στην αλμπισελέστε. Η δήλωσή του κατά την έξοδο από το Μινειράο: "Όταν έφυγε, πήραμε το παιχνίδι".


Μάλιστα, για το ίδιο γεγονός πήρε θέση και ο γιος του Χούλιο Γροντόνα, Ουμπέρτο. "Όταν οι υποκριτές φεύγουν... Να μην έρθουν ξανά, δεν θέλουν να νικάει η εθνική".

Την άποψη της οικογένειας Γροντόνα αποδέχεται πολύς κόσμος. Οι δηλώσεις του Μαραντόνα και η γενικότερη στάση του φέρνουν μόνο αναταραχή στα αποδυτήρια της Αργεντινής. Ως παλαίμαχος δεν θέλει να του πάρει κανείς τα σκήπτρα, αν και το κακό (για αυτόν) έχει ήδη γίνει! Δες Μέσι. 

Καλό θα ήταν να του "κοπούν" οι προσκλήσεις για την συνέχεια του Μουντιάλ.


Η απάντηση του Μαραντόνα στις κατηγορίες του Γροντόνα ήταν: "Αυτά που έχω τα κέρδισα δουλεύοντας, αυτά που έχει εκείνος τα κέρδισε από την FIFA".

Ακόμα δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει "ηλίθιο".

Οι δηλώσεις του συνοδεύτηκαν και από την σχετική χειρονομία...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου