Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Σερβία - Αλβανία| Εθνικός ήρωας ο Τσάκα! (photos)




Το κάστρο πέφτει από μέσα για την Αλβανία. Οι εθνικιστικές διαθέσεις του Τσάκα είναι αρκετές για να προκύψουν σαφή συμπεράσματα. Λατρεύεται από πολλούς συμπατριώτες του.



Η ενέργεια του Τσάκα να πάρει την σημαία από τα χέρια των σέρβων τον έχει κατατάξει πολύ ψηλά στην συνείδηση των αλβανών. Ο αμυντικός της Γκρασχόπερς συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και εκτός γηπέδων όπως φαίνεται μέσα από το Facebook.

Αφιέρωση στην παληκαριά του Τσάκα...


Πολλές αναρτήσεις του διαθέτουν hashtag με την κατάληξη KUQeZi. Οι επεκτατικές βλέψεις της Αλβανίας εκπροσωπούνται ένθερμα από τον αλβανό ποδοσφαιριστή.

Συχνά υπονοούμενα για την Σερβία ενώ παράλληλα μόνο μετανιωμένος δεν νιώθει για τα κατορθώματά του. "Δεν πρέπει να φοβάμαι, είμαι αλβανός", έγραψε.



Καθόλου άσχημα για τον Τσάκα που φανατίζει τον λαό του για να μαζέψει περισσότερα likes.

Φανατικός υποστηρικτής του KUQeZi είναι και ο Andi Lila. Δεν υπάρχει λόγος απολογίας, παρά μόνο η επί τόπου διακοπή του συμβολαίου του. Ειδικά, από μία ηπειρωτική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα.


Ο Λίλα προσέθεσε 15.000 likes στον λογαριασμό του τις δύο τελευταίες ημέρες. Προηγουμένως μετρούσε 7.000 αλλά επιβραβεύτηκε για την συμπεριφορά του... Συνολικά, έχει 22.000 και έτσι νιώθει περήφανος για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο!



Σερβία - Αλβανία, 14/10/2014, Προκριματικά Euro 2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου