Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα| Παράλογη αδιαφορία για τα εισιτήρια!



Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ ever. Παρόλα αυτά, η κίνηση στα εκδοτήρια δεν τιμάει την παρέα του Κουαδράδο. Υποτίμηση ή φόβος στην Φιορεντίνα;



Χωρίς αμφιβολία, οι βιόλα ήταν ό,τι πιο σοβαρό κληρώθηκε στον όμιλο του ΠΑΟΚ. Η Φιορεντίνα είναι η μόνη ευκαιρία για καλή μπάλα σε ευρωπαϊκό επίπεδο (μέχρι τον Φεβρουάριο, ελπίζουμε).

Ωστόσο, το μισό γήπεδο της Τούμπας παραμένει άδειο μόλις μια βδομάδα πριν το ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα. Ειδικά, η θύρα 6 παρουσιάζει πολύ χαμηλά νούμερα, πράγμα ανησυχητικό.

Πολύ περισσότερες οι άδειες θέσεις


Πιθανότατα, το όνομα της Φιορεντίνα να μην "πουλάει" στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ελληνικό fan club, δεν γεμίζουν οι καφετέριες όταν παίζει. Αυτό, όμως, δεν διαδραματίζει κανέναν απολύτως ρόλο αφού το υλικό που διαθέτει προκαλεί συγκίνηση στον λάτρη του ποδοσφαίρου. Κουαδράδο, Μάριο Γκόμεζ, Μπόρχα Βαλέρο, Γκονζάλο Ροντρίγκεζ, Πιζάρο, Βάργκας και πολλοί ακόμη αστέρες στην λίστα.



Η λογική λέει πως η Φιορεντίνα θα φύγει νικήτρια από την Τούμπα. Φαίνεται, όμως, πως ο παράγοντας της ημιμάθειας υποσκελίζει τον φόβο με το sold - out να μοιάζει άδικα μακρινό...




Ημερομηνία και ώρα του ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα (Europa League)


Το ματς θα διεξαχθεί ημέρα Πέμπτη 23/10/2014 και ώρα 20:00 το απόγευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου