Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ελλάδα 0-2 Βόρειος Ιρλανδία... με γιούχα και καπνογόνα!




Ασυνήθιστες εικόνες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τους οπαδούς να ξεσπούν κατά των παικτών. Εμφάνιση που προκάλεσε διαμαρτυρίες από το πρώτο ημίχρονο!




Μόνο ντροπή μένει από το παιχνίδι της εθνικής με την Βόρειο Ιρλανδία. Το "μάτι" των παικτών "δεν γυαλίζει" και κατά πάσα πιθανότητα μένουμε εκτός Euro 2016. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα του ομίλου, ενός εκ των ευκολότερων της προκριματικής διαδικασίας. Μόνο οι Νήσοι Φερόε δεν μας κατατάσσουν τελευταίους.

Παιχνίδι χωρίς φαντασία από τους διεθνείς που προβλημάτισαν την κερκίδα από πολύ νωρίς. Ο Παπασταθόπουλος ήταν ο πρώτος που τα "άκουσε", μόλις στο 41ο λεπτό. Ένα αργό κατέβασμα της μπάλας νευρίασε τους οπαδούς.

Το 0-2 του Λάφερτι προκάλεσε αγανάκτηση με πολύ κόσμο να αποχωρεί από το 70ο λεπτό. Μάλιστα, έκαναν την εμφάνισή τους και καπνογόνα στο χορτάρι. Αξίζει να συνυπολογίσουμε πως η Ελλάδα δεν έχει οργανωμένους...

Απορία προκαλεί η απόδοση των διεθνών με τους συλλόγους τους και αυτή που παρουσιάζουν με την Ελλάδα. Να μην τα χρεώνουμε όλα στον προπονητή.




Ελλάδα 0-2 Βόρειος Ιρλανδία, 14/10/2014, Προκριματικά Euro 2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου