Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Σιέρα Λεόνε| Τρομακτικές δηλώσεις του Καμαρά για Έμπολα!



Ο ποδοσφαιριστής της Σιέρα Λεόνε μίλησε στο BBC για τον ιό Έμπολα. "Η χώρα μοιάζει με ταινία ζόμπι", δηλώνει.



Ο αρχηγός των αφρικανών, Κέι Καμαρά, είχε περιγράψει με θλίψη την κατάσταση που επικρατεί στην Σιέρα Λεόνε. 

"Ήμουν στη χώρα όταν ξέσπασε η επιδημία. Είναι πολύ αργά τώρα".

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως πέθαναν αρκετοί γνωστοί του με αυτό τον τρόπο. "Γνωρίζω επτά νοσοκόμες από το νοσοκομείο στο οποίο γεννήθηκα που πέθαναν βοηθώντας ασθενείς με Έμπολα".


Αξίζει να σημειωθεί πως η Σιέρα Λεόνε είχε ταξίδι στις Σεϊχέλες, το οποίο ματαιώθηκε κατά την κρίση των γηπεδούχων. Η εθνική ομάδα της χώρας προτίμησε να μην αγωνιστεί απέναντι στην Σιέρα Λεόνε προκειμένου να "προστατεύσει" τον ντόπιο πληθυσμό.


Η Σιέρα Λεόνε έπαιξε κόντρα στο Καμερούν φέρνοντας ισοπαλία 0-0. Τα μέτρα ήταν δρακόντεια με ελάχιστα άτομα να βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου της πρωτεύουσας Freetown.



Το ματς είχε ελληνικό ενδιαφέρον αφού αγωνίστηκε ο παίκτης της Λαμίας, Τζον Καμαρά. 



Η περίπτωσή του χρίζει ιδιαίτερης προσοχής αφού τα συμπτώματα του ιού Έμπολα μπορούν να εκδηλωθούν και μετά από τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Η Ελλάδα μοιάζει σε κίνδυνο, όσο βαριά και αν ακούγεται η λέξη.



Παρόλα αυτά, αν οι παίκτες της Σιέρα Λεόνε είναι φορείς του ιού τότε αυτό θα έχει επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο. Από την Κύπρο μέχρι την Σουηδία και από το Αζερμπαϊτζάν μέχρι την Κίνα και τις Η.Π.Α. Οι ποδοσφαιριστές της Σιέρα Λεόνε αγωνίζονται σε κάθε πλευρά της γης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου