Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο Μαρινάκης καταστρέφει τον Ερασιτέχνη!



Οι προθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μπορεί να είναι οι καλύτερες για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Η δέσμευση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, όμως, προκαλεί απέχθεια για τον "αποδέκτη".



Το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι σαν τα προηγούμενα μιας και τα εισιτήρια στο Καραϊσκάκης έχουν εκτοξευθεί όσον αφορά τις τιμές τους. Τα ελάχιστα κομμάτια των 25 ευρώ δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη και έτσι η τιμολόγηση ουσιαστικά ξεκινάει από τα 40 ευρώ. 

Σε αυτά πρέπει να προστεθούν και τα 10 ευρώ που πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη. Ο υποχρεωτικός χαρακτήρας του ποσού αλλοιώνει την εικόνα του ερασιτέχνη ενώ ο σκοπός ήταν καλοπροαίρετος. Ο απλός οπαδός χρειάζεται να βάλει πολύ βαθιά την τσέπη.

Εφόσον ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σχεδίαζε κατ' αυτό τον τρόπο, το λογικό θα ήταν οι τιμές να παραμείνουν όπως και πέρσι. Οι "αλμυρές" τιμές απομακρύνουν τον απλό οπαδό των ερυθρολεύκων.

Οι ελπίδες του κόσμου αποδείχτηκαν φρούδες καθώς η "κακή ιδέα" δεν ίσχυε μόνο για το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το "έργο" θα έχει συνέχεια και στο Ολυμπιακός - Γιουβέντους της 22/10/2014.

Η "κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού" θα έπρεπε να έχει προαιρετικό χαρακτήρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου