Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Σερβία - Αλβανία| Οπαδός του Kuqezi ο Άντι Λίλα! (photos)



Στο εδώλιο των ελλήνων ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ντροπιαστικός χειρισμός του Άντι Λίλα, ένθερμου υποστηρικτή του εθνικιστικού Kuq E Zi.



Οι ηπειρώτες άφησαν την πόρτα ανοιχτή όσον αφορά την παραμονή του Λίλα στην ομάδα. Η συμπεριφορά του στο Σερβία - Αλβανία δεν ήταν αρκετή για την άμεση απομάκρυνσή του. 

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε πίστωση χρόνου στον αλβανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει επιστρέψει στον τόπο εργασίας του. Δεν έκανε προπόνηση (16/10) λόγω κόπωσης από τις διεθνείς του υποχρεώσεις.



Ωστόσο, ο Άντι Λίλα δεν έκρυψε ποτέ τις πεποιθήσεις του με τους διοικούντες να "κοιμούνται εδώ και καιρό τον ύπνο του δικαίου". 

Πέρσι τον Δεκέμβριο ο Άντι Λίλα είχε παραστεί σε εκδήλωση του ποδοσφαιρικού "συνδέσμου" Tifozat Kuq e Zi. Μεγάλη μερίδα των οπαδών ασπάζονται τις ιδέες του πολιτικού κινήματος Aleanca Kuq e Zi, που έχει επεκτατικές βλέψεις στην Ελλάδα και τη Σερβία, μεταξύ άλλων.



Έλληνες χρήστες του facebook δεν έχουν κρύψει την δυσαρέσκειά τους σε σελίδες που είναι συνδεδεμένες με τον ΠΑΣ Γιάννινα.




Η διακοπή συμβολαίου είναι επιτακτική ανάγκη, έχει χαθεί το μέτρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου