Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Του Μαρινάκη την γυναίκα...

Κι όμως στην Ινδία τολμούν... Κι όμως στην Ινδία δεν γνωρίζουν για τα πλοία του Μαρινάκη... Έτσι, βρήκαν μία εκδοχή από το υπερπέραν για την απόλυση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Στην Ελλάδα η εξήγηση που δόθηκε αποδεικνύεται πολύ light μπροστά σε αυτό που έγραψε η ινδική Sportskeeda. Και ναι ο λόγος που έφυγε ο Ζαρντίμ είναι ότι κοιμήθηκε με την γυναίκα του προέδρου!!! Έτσι ισχυρίζεται το συγκεκριμένο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης της ασιατικής χώρας.
Πάντως όσο αστεία και αν ακούγεται είναι μία φήμη που έχει πάρει μεγάλη έκταση σε πολλές χώρες όπως στην χώρα καταγωγής του Λεονάρντο Ζαρντίμ,την Πορτογαλία. Παραδείγματος χάρη, αναπαράχθηκε από το γνωστό πορτογαλικό site desporto.sapo.pt και όπως είναι φυσικό στα comments γίνεται χαμός. Μάλιστα, ένας αναφέρει ''Πήραμε εκδίκηση για το Euro του 2004. Ευχαριστούμε Λεονάρντο Ζαρντίμ''.
Φαίνεται ξεκάθαρα από τα παραπάνω πως όταν δεν δίνονται σαφείς διευκρινήσεις η φαντασία οργιάζει. Δεν μπορεί να φεύγει ένας προπονητής που προηγείται 13 βαθμούς από τον δεύτερο και παράλληλα έχει μπροστά του την πρόκληση του Europa League. Εντάξει,αρκετές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μπορεί να μην πρόσφεραν και φοβερό θέαμα αλλά αυτός δεν είναι αρκετός λόγος για να φύγει ένας προπονητής.
Ούτε ο Ζαρντίμ θέλησε να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός καθώς και εκείνος με την σειρά του ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του στο facebook: ''Φίλοι μου,απολύθηκα από το πόστο μου στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω σε καμία από τις ερωτήσεις σας''.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου