Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Καραγκούνης: Άξιζα στην αρχή να πάρω περισσότερες ευκαιρίες.

Αποκλειστικό! Ο άσσος του Ατρομήτου μιλάει για την επικρατούσα κατάσταση στον Ατρόμητο, για τον αδερφό του, για ΠΑΟΚ και Άρη και δεν διστάζει να πει πως περίμενε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον πρώην τεχνικό της ομάδας,Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Καλημέρα Θανάση, ο Μπάγιεβιτς έφυγε. Πιστεύεις ότι αδικήθηκες από την παραμονή του; Απ: Πιστεύω ότι ο κάθε προπονητής κρίνει με βάση αυτά που δείχνει ο παίχτης στο γήπεδο οπότε δεν θέλω να πω ότι με αδίκησε απλά το ότι άξιζα τουλάχιστον στην αρχή να πάρω περισσότερες ευκαιρίες.

Καινούριος προπονητής. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις; Απ: Πολύ καλή η προπόνηση,δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην ψυχολογία και όλοι πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε τα πάνω μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε.


Ποιος είναι ο στόχος του Ατρομήτου για φέτος; Απ: Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Τα πλέι-οφ πιστεύω ότι είναι ο πρώτος μας στόχος και μετά όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ατρομήτου ποιος θεωρείς ότι είναι; Απ: Εάν το πάμε σε τι κατάσταση είμαστε τώρα,ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά για το πρωτάθλημα οπότε πιστεύω ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ατρομήτου αυτή τη στιγμή είναι ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.


Θα ήθελες να παίξεις σε κάποια ομάδα της Θεσσαλονίκης; Απ: Ποτέ δεν μπορείς να πεις όχι. Και οι δύο ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή(στη Superleague) είναι πολύ μεγάλες ομάδες και ποτέ δε ξες που θα καταλήξεις την καριέρα σου. Αλλά και οι δύο ομάδες έχουν απίστευτο κόσμο και είναι και ιστορικές οπότε δε θα είχα κανένα πρόβλημα.


Πιστεύεις ότι η κίνηση του αδερφού σου να έρθει στον Ολυμπιακό από την Ουντινέζε ήταν πισωγύρισμα; Απ: Δε το θεωρώ πισωγύρισμα αν καταφέρει και αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν από τον Ολυμπιακό γιατί ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Για το καλοκαίρι ποιες είναι οι σκέψεις σου; Θα φύγεις από τον Ατρόμητο ή θα παραμείνεις; Απ: Τώρα δεν το ξέρω. Αυτή τη στιγμή κοιτάω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται για να καταφέρει τους στόχους της και το καλοκαίρι βλέπουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου