Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο σωσίας του Καβάνι!

Το Σουνταμερικάνο κάτω των 20 βαίνει καλώς στα γήπεδα της Αργεντινής και ένα από τα ταλέντα που αγωνίζονται στο τουρνουά φοράει τα χρώματα της Ουρουγουάης. Είναι ποδοσφαιριστής της Psv και το όνομα του ακούει στο Ρουμπέν Μπετανκούρτ.

Ο Μπετανκούρτ είναι ένας παίχτης που παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τον συμπατριώτη του,Έντισον Καβάνι. Καταρχάς, μοιάζουν πάρα πολύ εμφανισιακά,σχεδόν σαν δίδυμα αδέρφια.
Επίσης, ο 19χρονος άσσος είχε δηλώσει κατά την παρουσίαση του από την Αϊντχόφεν: ''Διαθέτω κεφαλιές, είμαι δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες και βάζω γκολ''.  Στοιχεία που ταιριάζουν σε αυτά που προσφέρει και ο επιθετικός της Νάπολι.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το ότι είναι συμπατριώτες,κατάγονται και από την ίδια πόλη της Ουρουγουάης, το Σάλτο. Ένα μέρος που μετράει 100.000 κατοίκους.

Και οι δύο επιθετικοί αποτελούν ''προϊόντα'' της Ντανούμπιο,της ιστορικής αυτής ομάδας της Λατινικής Αμερικής. Ο Καβάνι από εκεί μεταπήδησε στην Παλέρμο και στην συνέχεια σειρά είχε η Νάπολι. Ο Μπετανκούρτ ανήκει στην παρούσα φάση στην Aϊντχόφεν ενώ έντονο ενδιαφέρον για την υπογραφή του έχει δείξει η Μίλαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου