Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η ξεχωριστή πράξη του ζεύγους ΣακιροΠικέ.

Η Σακίρα και ο Πικέ δέχτηκαν να φωτογραφηθούν ημίγυμνοι για καλό σκοπό. Η κολομβιανή τραγουδίστρια που είναι πρέσβειρα της Unicef δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του συγκεκριμένου οργανισμού να φωτογραφεί έγκυος αφού σε λίγες μέρες περιμένει την γέννηση του παιδιού της. Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει αρκετά μωρά στον κόσμο να ξεπεράσουν τα προβλήματα βασικών αναγκών που αντιμετωπίζουν. Το ζευγάρι δήλωσε για το γεγονός: ''Ο ερχομός του δικού μας παιδιού είναι ένα μοναδικό γεγονός στις ζωές μας,για αυτό σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο δικό μας 'baby shower' σε συνεργασία με την Unicef, χάρη στο οποίο μπορείτε να βοηθήσετε μωρά από όλο τον κόσμο που ζουν κάτω από συνθήκες φτώχειας. Με αυτό τον τρόπο θα τους προσφέρετε ένα αξιοπρεπές φαγητό στη ζωή''.

Το ''baby shower'' είναι ένα ιντερνετικό δωμάτιο στο οποίο οι followers του ζευγαριού στα social media μπορούν να προσφέρουν ένα δώρο ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα και την θέληση τους.
Το ποσό που μπορεί να δοθεί ξεκινάει από 5 δολάρια και φτάνει τα 110. Με πέντε δολάρια κανείς μπορεί να αγοράσει μια κουνουπιέρα για να προστατεύει τα μωρά,όταν κοιμούνται, από την ελονοσία. Με δέκα δολάρια μπορεί να αγοράσει εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας ενώ με 37 δολάρια μπορεί να εξασφαλίσει μια ζυγαριά για να ζυγίζονται τα μωρά και παράλληλα να διασφαλίσει την σωστή ανατροφή τους τα πρώτα χρόνια μετά την γέννησή τους. Τέλος με 110 ευρώ μπορεί να φροντίσει για την ζωή ενός μωρού που πάσχει από σοβαρό υποσιτισμό.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xF714uOFfuE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου