Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Να πάνε να καλλιεργήσουν πατάτες στην Καταλονία!

Ο πρόεδρος της Σάντος,Λουίς Αλβάρο Ριμπέιρο,δεν μπορούσε να κάνει πιο φανερό τον θαυμασμό του για τον Νεϋμάρ.Τον πιστεύει πολύ αφού αποτελεί σύμβολο της ομάδας και προέρχεται από τα σπλάχνα της.Από το 2009 που προωθήθηκε από τις ακαδημίες έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.Πολλές φορές έχει υπογράψει σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα ισπανικών εφημερίδων(...)όμως ο ισχυρός άνδρας της <<Peixe>> έχει τον τελευταίο λόγο και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του.Με δηλώσεις του στην Bandsports <<έστειλε στον κουβά>> τους Μερένχες λέγοντας πως o Μοουρίνιο θα κατέστρεφε το ταλέντο του βραζιλιάνου άσσου σε περίπτωση που τον αγόραζε.Αιτία?Η πειθαρχία που επιβάλλει ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης στους παίχτες του και η αδιαλλαξία που τον διακατέχει σαν χαρακτήρα.Και μόνο στην σκέψη ο Ριμπέιρο δυσανασχετεί και δεν αντέχει τέτοιο πιθανό σενάριο.

Επιπρόσθετα,κράτησε και λίγα λόγια <<αγάπης>>για τους Μπλαουγράνα.''Να πάνε να καλλιεργήσουν πατάτες στην Καταλονία'',είπε,προσβεβλημένος πιθανώς από τις συνεχείς κρούσεις τους στον Νεϋμάρ.

Σκοπός του φαίνεται πως είναι να προβάλλει στον ποδοσφαιριστή πως συνεχίζοντας στην Σάντος θα είναι πράγμα ωφέλιμο για την καριέρα του.Έτσι,θα επιδιώξει να τον πείσει σβήνοντας από το μυαλό του 20χρονου φορ την προοπτική της Μπαρτσελόνα,έστω και μέχρι το 2014.Μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία η διοίκηση των ασπρόμαυρων τον έχει δέσει με συμβόλαιο στο Βίλα Μπελμίρο.Και ο Ριμπέιρο δεν σταμάτησε στα προαναφερθέντα σχόλια αλλά έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να κρατήσει τον παίχτη μέχρι να γίνει 80 χρονών ενώ μάλιστα στην περίπτωση που ο Νεϋμάρ κάνει γιο θα υπογράψει και μαζί του έγγραφο συνεργασίας.
Η λατρεία του στο ταλέντο του βραζιλιάνου διαφαίνεται και μέσα από τα εξής λόγια του:''Ο Νεϋμάρ ανήκει στον τύπο ανθρώπων που άμα ήταν χορευτής θα αποτελούσε μέλος του Θεάτρου Μπολσόυ και άμα ήταν ηθοποιός θα είχε πάρει σίγουρα όσκαρ''.Το 'χει στο αίμα του,εννοεί,και είναι γεννημένος νικητής σύμφωνα με την οπτική του προέδρου.



2 σχόλια:

  1. Χαχχαχαχα, δεν ηξερα οτι καλλιεργουμε πατατες στη Μπαρτσελονα! αχχαχαχα :P Νeymar, ai se eu te pego και τα μυαλα στα καγκελα ! χαχαχ,οντως τρελοος ο προεδρος, μορφη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πίνει και δεν μας δίνει!Ε με τέτοια κονόμα που χει στην άκρη ό,τι γουστάρει κάνει βασικά.Λέει στον Μιχαλολιάκο εγέρθητι και σηκώνεται!

      Διαγραφή