Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Σεγούνδο: “Χρειάζεται χρόνος για να φανεί αν θα περάσω μια μεγάλη πόρτα”.



Ο Χούλιο Σεγούνδο αποτελεί το νέο απόκτημα της Βέροιας. Ο νεαρός μέσος έχει έρθει στην Ελλάδα με πολλές προσδοκίες και καλείται να αποδείξει γιατί η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να τον δοκιμάσει. Επίσης,φοράει τα χρώματα της πατρίδας του αποτελώντας μέλος της U-20 του Παναμά,μιας χώρας που συνεχώς εξελίσσεται στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.


Πώς ήταν η εμπειρία σου στην Μάντσεστερ Σιτι;

Απ: Ήταν αρκετά καλή, μου φέρθηκαν πολύ καλά. Αλήθεια, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν γίνεται να πάει περισσότερο. Ήταν μια εμπειρία που είχα όταν ήμουν 15 χρονών σε μια ομάδα μεγάλη της Ευρώπης όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Η Σίτι,όχι οποιοσδήποτε, μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εκεί.


Τι ήταν αυτό που σε εντυπωσίασε σε αυτή την ομάδα;

Απ: Οι μεγάλες εγκαταστάσεις, το γήπεδο και το πόσο επαγγελματίες ήταν σε αυτές τις κατηγορίες.


Ο Ολαϊτάν ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα πέρσι και έπαιζε στη Βέροια. Πιστεύεις οτί μπορείς να είσαι η αποκάλυψη της Βέροιας αυτό το χρόνο;

Απ: Κάποιοι από αυτή την ομάδα έχουν δείξει πως παίζουν πολύ καλά, σε υψηλό επίπεδο,αλλά ξέρω πως χρειάζεται χρόνος για να φανεί αν θα περάσω μια μεγάλη πόρτα.


Πιστεύεις ότι η Βέροια μπορεί να σωθεί φέτος;

Απ: Όπως πήγε να γίνει και τον προηγόυμενο χρόνο,σωστά; Πάντα το καλύτερο είναι να έχεις πολλή τύχη και αν πάνε καλά όλα με την ομάδα βλέπουμε πως θα πάει.


Σου αρέσει η πόλη της Βέροιας; Ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση;

Απ: Η πρώτη μου εντύπωση ήταν πως είναι μια μικρή πόλη,με όμορφο,καλό κόσμο και πολύ ήρεμο. Μέσα από αυτή την πόλη μου αρέσει πολύ και η Ελλάδα.


Ο Παναμάς κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Γκολντ Καπ. Θεωρείς ότι ο Παναμάς βελτιώνεται;

Απ: Ναι,ναι προφανώς. Κάθε χρόνο γινόμαστε καλύτεροι,το παιχνίδι μας γίνεται καλύτερο και η αλήθεια είναι πως ναι βελτιωνόμαστε.


Ο Παναμάς μπορεί να βρίσκεται στο Μουντιάλ της Βραζιλίας;

Απ: Ναι είναι αυτό που θέλουμε όλοι και μακάρι η επίθεση να τα πάει καλά και να είμαστε μέσα.


Και η τελευταία ερώτηση. Ποια είναι η άποψή σου για την καινούρια μεταγραφή της Μάλαγα, τον συμπατριώτη σου Ρομπέρτο Τσεν;

Απ: Λοιπόν, είναι ένας καλός παίχτης, ήμουν μαζί του στην εθνική U-20, είναι νέος και ταλαντούχος. Με χαροποιεί πολύ που από τον Παναμά έρχεται στην Ευρώπη και σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.


Η συνέντευξη στη Metrosport (15/08/2013)


Γράφει ο Γιώργος Μπισσάρας


Twitter: @GeorgeBisharas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου