Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο οδηγός της Ρεάλ παραιτήθηκε και... έβγαλε τα άπλυτα της ομάδας στην φόρα!

Ο επί δεκατέσσερα χρόνια οδηγός του λεωφορείου της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε για όλους και για όλα μετά την συνταξιοδότησή του. Επίσης, αποτέλεσε και τον οδηγό της εθνικής Ισπανίας στα πανηγύρια του Μουντιάλ καθώς και του ενός από τα δύο Euro.



Το πιο πικάντικο από τις δηλώσεις του αφορούσε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Συγκεκριμένα, είπε πως ο άγγλος ζητούσε πριν από κάθε ματς σπόρια, προφανώς για να νικήσει το άγχος. Μάλιστα, αυτά αρέσουν και στην Βικτόρια Μπέκαμ. Πλούσιοι αλλά με ένα φτωχικό γούστο.

Επίσης, ο κύριος Φερνάντο Μάνσο είπε πως ο Μπέκαμ δεν του πλήρωνε ποτέ τα σπόρια. Μια μέρα,όμως, ο πολυεκατομμυριούχος Μπέκαμ του άφησε 5 ολόκληρα ευρώ.



Επιπλέον, μίλησε για τον εξαιρετικό χαρακτήρα Πελεγρίνι με τον οποίο έχει πολύ στενή σχέση.

Παράλληλα,έκανε λόγο για έναν καβγά που είχε με τον Μοουρίνιο, έναν καβγά από τον όποιο άρχισε να μετρά αντίστροφα μέσα του καθώς μύριζε απόλυση... Αλλά ο Μοουρίνιο όχι μόνο του ζήτησε συγγνώμη αλλά του έδωσε και ένα σουβενίρ από τον άγιο τόπο των καθολικών, την Φάτιμα, που βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Εξέφρασε και το παράπονό του για τα cd του λεωφορείου... Από εκεί λέει που έβαζε ό,τι ήθελε, με προτίμηση στον KISS FM, τελικά τους dj έκαναν οι παίχτες. Ωστόσο, στις ήττες δεν ακουγόταν τίποτα παρά μόνο σιωπή αφού ο Μοουρίνιο έλεγε "πως δεν υπήρχε τίποτα για να γιορτάσουν".



Οι πιο... ξεχασιάρηδες του λεωφορείου, που άφηναν πορτοφόλια, κινητά κ.ά. ήταν με διαφορά ο Ελγέρα και ο Θελάδες.

Τέλος, μίλησε και για μια μπάλα μπιλιάρδου που τον πέτυχε στην Σεβίλλη, η οποία είχε στόχο τον Μπέκαμ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου