Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο παλαίμαχος-θερμός υποστηρικτής της Νιουκάσλ.

Έναν φίλο από τα παλιά συνάντησε η αγγλική ομάδα στην Αθήνα. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Νταμπίζα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 ακολουθούσε πιστά την αποστολή της Νιουκάσλ,πράγμα που δείχνει πως οι ''καρακάξες'' μπήκαν στην ψυχή του. Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί στο Περιστέρι για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα,συνοδευόταν από τα δύο του παιδιά τα οποία προφανώς σκοπό είχαν να πάρουν αυτόγραφα από μέλη της Νιουκάσλ. Επιπρόσθετα,σημειώθηκε και ένα μικρό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς του Ατρομήτου και στον πρώην άσσο της Λάρισας έξω από το γήπεδο. Οι πρώτοι του επιτέθηκαν φραστικά με τον δεύτερο να θίγεται έντονα λόγω της παρουσίας των παιδιών του στον ίδιο χώρο. Αναμφίβολα,το δίκιο ήταν στην μεριά του Νταμπίζα. Η ένταση τερματίστηκε μετά από λίγα λεπτά και η τάξη επανήλθε.

Την επόμενη μέρα ο Νταμπίζας έδωσε παρών και στο ξενοδοχείο που διέμενε η Νιουκάσλ όπου περίμενε υπομονετικά μέχρι να εμφανιστεί ο Στιβ Χάρπερ. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας φαίνεται πως κρατάει ακόμα σχέση με τον διεθνή αμυντικό και οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάρπερ αποτελεί μέλος της Νιουκάσλ από το 1993(!) και η θητεία του συνέπεσε με αυτή του Νταμπίζα ο οποίος υπέγραψε στους ασπρόμαυρους το 1998 και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου