Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί τόσο γλείψιμο στον Μέσσι;

Έχει καταντήσει αηδία αυτό που συμβαίνει με τον Μέσσι. Η λατρεία προς το πρόσωπό του έχει πάρει μυθικές διαστάσεις. Το χειρότερο είναι ότι αυτό δεν γίνεται μόνο από την πλευρά των οπαδών αλλά και μέσα από την ομάδα.

O Φάμπρεγας καλά που δεν έκλαψε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Σέλτικ. Η αξία του Μέσσι είναι αδιαμφισβήτητη αλλά με τις δηλώσεις σας είναι σαν να υποτιμάτε το μέγεθος της Μπάρτσα και τους εαυτούς σας.

"Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και πάντα όποτε δεν παίζει μας λείπει". Καλά για το πρώτο σκέλος δεν θα μιλήσω πολύ έχει κουράσει αυτή η ατάκα. Το λέτε για ψιλοπήδημα.

Επίσης, ο Σέσκ Φάμπρεγας είπε: "Χωρίς τον Μέσσι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά". Σιγά - σιγά το κάστρο μοιάζει να πέφτει από μέσα. Αυτό που λέει ο πιο μη ψαγμένος οπαδός της Μπαρτσελόνα,δηλαδή το "Μπαρτσελόνα = Μέσσι", το λένε έμμεσα και οι ποδοσφαιριστές των μπλαουγκράνα.

Ο "Θούμπι",ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, πήρε και εκείνος θέση για την απουσία του Μέσσι από το παιχνίδι με τους Σκωτσέζους. "Ο Μέσσι είναι δύσκολο να αντικατασταθεί όμως πρέπει να παίξουμε με αυτούς που έχουμε". Εγώ άμα ήμουν παίχτης της Μπαρτσελόνα θα ξεσπούσα με αυτά τα λόγια. Θα ήταν κάτι που θα με προσέβαλλε.

Η ιστοσελίδα της Marca έχει δώσει πολύ μεγάλη έκταση στο γεγονός, έχει σταθεί πολύ στο ότι ο Μέσσι θα λείψει από το παιχνίδι. Ήδη ψάχνει αντικαταστάτη,με τον Φάμπρεγας να έχει τον πρώτο λόγο ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα παίξει "ψεύτικο" εννιάρι. Μετά ακολουθεί ο Νεϋμάρ ενώ τρίτη επιλογή είναι ο Σάντσεζ.

Πάντως, στο μυαλό του πονηρού δημοσιογράφου σίγουρα υπάρχει το εξής σενάριο. Με τις συνεχείς ερωτήσεις τους περί Μέσσι σε παίχτες και προπονητή ίσως αποσκοπούν σε βάθος χρόνου σε κάποια έκρηξη. Σίγουρα μια πιθανή διάσπαση στα αποδυτήρια θα πουλούσε πολύ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου