Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Το ντεμπούτο του Αντρές Τσάβες με τον Παναθηναϊκό (video)



Η μεταγραφή του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό προκάλεσε αισιοδοξία στους φίλους του τριφυλλιού. Η πρώτη του εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά έδειξε στοιχεία της ποιότητάς του.



Η αποχώρησή του από την Μπόκα Τζούνιορς αποτέλεσε σήριαλ για τα αργεντίνικα ΜΜΕ. Η καλυτέρευση του ρόστερ της ομάδας (μετά τον τερματισμό του δανεισμού του στην Σάο Πάολο) τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου, παρά την θέλησή του να παραμείνει στο Μπουένος Άιρες. 

Η μεταβίβασή του στον Παναθηναϊκό κόστισε 1.600.000 για το 50% των δικαιωμάτων του, με τους πράσινους να κάνουν οικονομική υπέρβαση για την μετακόμιση του παίκτη στην Ελλάδα.

Η πρώτη συμμετοχή του Αντρές Τσάβες με τα χρώματα του Παναθηναϊκού έλαβε χώρα στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά. Πέρασε ως αλλαγή στο 64’ στην θέση του Γκιγιέρμο Μολίνς. 

Ο αργεντινός επιθετικός έδειξε τρομερή θέληση κυνηγώντας κάθε φάση και διεκδικώντας επίμονα την κατοχή της μπάλας. Η φυσική του κατάσταση θέλει βελτίωση, όμως, οι κινήσεις του στον χώρο είναι καθοριστικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γκολ που πέτυχε, μετά από εκπληκτική πάσα του Λουτσιάνο (επίσης νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού).


Ο Αντρές Τσάβες, με ψευδώνυμο “κομαντάντε” και αντίστοιχο πανηγυρισμό των τερμάτων που σημειώνει, καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο Μάρκους Μπεργκ μετά από την μεταβίβασή του στην Αλ Αίν. 



Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε διαρκή καμπή, με την αναχώρηση του αρχηγού Ζέκα (από το 2011 στην ομάδα) να προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία στην Λεωφόρο…

Η πρώτη εμφάνιση του Τσάβες με τον Παναθηναϊκό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου