Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μανουέλ Λανσίνι, το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου;

Υποβιβασμός - πρωτάθλημα - πλούτος. Η πορεία της Ρίβερ Πλέιτ από το 2011 μέχρι το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος Δ' Ονόφριο θα φτιάξει τουαλέτες από χρυσάφι στο Μονουμεντάλ. Πάντως, τα λεφτά θα είναι πολλά για την Ρίβερ. Οι μιγιονάριος θα γίνουν στην κυριολεξία πλούσιοι αφού θα πουλήσουν - κατά πάσα πιθανότητα - τις ράβδους χρυσού που κρύβουν στην ομάδα.

Ο Μανουέλ Λανσίνι, έχει αφήσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη άφωνο με τις ικανότητές του. Είναι η απόλυτη έννοια του ταλέντου. Δεν θα μιλήσουμε για οργανωτική σκέψη, προσήλωση στην τακτική παρά μόνο για τα τεχνικά του προσόντα. 


Είναι ο ιδανικός παίκτης στο μυαλό κάθε οπαδού. Να φεύγει από το γήπεδο έχοντας δει κορυφαίο θέαμα και έχοντας νικήσει η ομάδα του. 

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Ρίβερ εξαφανίζει την μπάλα αφού η ταχύτητα που της αλλάζει κατεύθυνση είναι μαγική. Φοβερή ντρίμπλα, πασάρα, πλήρη συναίσθηση του χώρου. Μάγος του ποδοσφαίρου που θα γίνει πόλεμος για χάρη του το καλοκαίρι.

Επιθετικό χαφ που ξεκινάει πίσω από τον Καβενάγκι και μπορεί να παίξει σε όλη την γραμμή. 

Τα λόγια είναι περιττά αφού η αργεντίνικη κρατική τηλεόραση έχει φροντίσει για εσάς! Παρακολουθήστε τα δείγματα γραφής του εδώ: https://www.youtube.com/user/webfutbolparatodos. Του χρόνου θα χρειάζεται να πληρώνετε για συνδρομητικά κανάλια!

Ο Λανσίνι είναι ένα διαμάντι του χρυσωρυχείου της Ρίβερ. Στην ίδια λίστα βρίσκονται οι Μπαλάντα και Καρμπονέρο. Η αποχώρησή τους για την Ευρώπη μοιάζει σχεδόν σίγουρη αφού το ταλέντο τους προκαλεί έρωτα στους scouts!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου