Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ο Αμραμπάτ θα ξεγράψει ακόμα και τον Μπεργκ |Μίνι Αφιέρωμα

Το κόκκινο αστέρι του Μαρόκου είναι ένας ασυνήθιστος παίκτης. Η "φύση" του τον κατατάσσει δίκαια στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο 27χρονος θα γίνει γρήγορα σύνθημα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Παράλληλα, η απόκτησή του θα αποδείξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την επιρροή των ερυθρολεύκων στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Ο Αμραμπάτ ήταν ο λυτρωτής της Μάλαγα. Μέσα σε μισή χρονιά κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι "γαύροι" δεν έμοιαζαν σε τίποτα με την περσινή καλοκουρδισμένη ομάδα. Η φυγή του Ίσκο, του Ιτούρα και του Δεμιτσέλις την σημάδεψε. Παράλληλα, ο Μπερντ Σούστερ ήταν ένα μειονέκτημα για τα αποδυτήρια. Αντιπαθητικός χαρακτήρας.

Ο στόχος του Ολυμπιακού διαθέτει όλο το πακέτο. Ντρίμπλα, αποφασιστικότητα, ακρίβεια στην πάσα, ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια και ήρεμος χαρακτήρας. Είναι δεξιό εξτρέμ που αλλάζει συχνά πλευρά κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αναμφίβολα, η φάση που προκάλεσε πολύ γέλιο διαδραματίστηκε στο παιχνίδι Μάλαγα - Βιγιαρεάλ. Ο Αμραμπάτ ζήτησε φάουλ, ο διαιτητής Ιθκιέρδο δεν έδωσε τίποτα και τότε ο μαροκινός σχημάτισε με τα χέρια του ένα ζευγάρι γυαλιά στο πρόσωπό του. Ο ρέφερι του έδειξε αμέσως κόκκινη κάρτα.


Οι εμφανίσεις του στην Μάλαγα αλλά και στην Γαλατασαράι είναι αξιέπαινες. Το ποδοσφαιρικό του προφίλ είναι ιδιαίτερα αδικημένο και στον Ολυμπιακό θα πάει διψασμένος για εκδίκηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου